loader
AGC’DE GÖREV DEĞİŞİMİ

AGC’DE GÖREV DEĞİŞİMİ

Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Disiplin Kurulu Başkanlığı görevini

Cevat Alp üstlendi.

AGC’nin kuruluşunda itibaren Disiplin Kurulu Başkanlığı görevini uzun yıllardır yürütmekte olan Kenan Değer, 06.04.1917 tarihi itibariyle bu görevini daha önce de başkanlık yapmış olan Cevat Alp’e devretti…

AGC’nin 13 kurucularından olan Kenan Değer ve Cevat Alp arasındaki bu görev değişikliği, iki kurucu üye arasında nöbet değişimi olarak yorumlandı.


Etiketler: Cevat Alp

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

İçişleri Bakanlığı 81 ile genelge gönderdi valiler bizzat takip edecek

İçişleri Bakanlığı, yaz aylarının gelmesiyle artan düğün, nişan ve kutlama gibi etkinliklerde havaya ateş açılmasının engellenmesi için valiliklere genelge gönderdi.

çişleri Bakanı Süleyman Soylu imzasıyla 81 il valiliğine tekrar gönderilen genelgede, ülke genelinde bayra...

Koruyucu Aile Sistemiyle Çocuğun Korunması

Aile içerisinde yaşadığı durumlardan ötürü kendi öz ailesinin yanında kalması mümkün olmayan çocukların, belli bir dönem gönüllü veya belli bir ücret karşılığında, devletin hukuki ve sosyal gözetimi altında, başka bir aile tarafından o ailenin ortamında yetiştirilme...

DEDEMAN’DA İNSAN KAYNAKLARI DİREKTÖRÜ SEMA KAYACIKLIOĞLU OLDU

Dedeman Hotels & Resorts International kadrosunu yeni isimlerle güçlendirmeye devam ediyor. Dedeman Hotels & Resorts International İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevine deneyimli isim Sema Kayacıklıoğlu getirildi.   

Türk turizminin ilk uluslararası otel zinciri...