loader
2020’NİN RENK TRENDLERİ DYO‘DA

2020’NİN RENK TRENDLERİ DYO‘DA

Dünyanın renk otoritesi olarak kabul edilen Pantone, 2020 yılının rengini “Klasik Mavi” olarak açıkladı. İnsan ruhuna iyi gelen, Klasik Mavi, özgürlüğü ve derinliği yansıtıyor.

Konsantre olmayı kolaylaştıran ve zihne berraklık kazandıran bu renk düşüncelerle iç içe olmamıza, kendimizi yeniden keşfetmemize ortam sağlıyor. Yılın trend rengi olan Klasik Mavi’ye en yakın ton olan Nova L006 rengini Renk Pınarı bayilerinden ya da yapı marketlerden yaptırabilirsiniz. 

Yeni yılın trend rengini belirleyen Pantone Color Institute, 2020’nin rengini Klasik Mavi olarak açıkladı. Bu yılın trend rengi olarak belirlenen Klasik Mavi, kendini yeniden keşfeden insanların rengi olarak kabul ediliyor.

Zamansız ve kalıcı olarak nitelendirilen Klasik Mavi, basit, ancak bir o kadar da seçkin bir renk. Alacakaranlıktaki gökyüzünü andıran mavinin bu tonuna 2020’de birçok alanda rastlayacağız.

Bu yılın trend rengini uygulamak isteyenler Renk Pınarı bayilerden ve yapı marketlerden Nova L006 tonunu yaptırabilirler. Kullanılacak alanlarda dinginliği, özgürlüğü, ifade eden Klasik Mavi odaklanma konusunda da mekana avantaj sağlıyor. Gökyüzünü ve denizi çağrıştıran Klasik Mavi, insan ruhunun derinliklerine dokunan bir renk olarak algılanıyor.


Etiketler: PANTONECOLOR KLASİKMAVİ TREND 2020 NOVAL006 DYO TÜRKİYE

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

BEBEKLER NEDEN KESİNTİSİZ UYUMAZ!

BEBEKLER NEDEN KESİNTİSİZ UYUMAZ!


8 yıl önce Best Haber

Bebeklikten çocukluğa geçildiğinde, uyku sorunlarının çözüleceğini düşünen ebeveynlerin, iki yaşına gelen çocuklarının geceleri hala kesintisiz uyumamasından şikâyet etmeleri çok sık rastlanan bir durumdur. Uyku Danışmanı Selen Üçok ve Sedef Fenik, ebeveynlerin bilin&...

İzmir için güzel gelişme! Başkan Tunç Soyer yeni kararı duyurdu

İZMİR için alınan son dakika kararı Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer twitter hesabından bizzat duyurdu. Hayvanseverlerin alkışını alan karara göre fayton devri bitti.

İzmir'de hayvan haklarına yönelik önemli bir karar alındı. Artık kordon boyunca faytonlar olmayacak. 

...
LÖSEV İLE ÇOCUKLAR  DAİMA KAZANANACAK!

LÖSEV’in destekleriyle tedavi görerek iyileşen 10 çocuk, 3-8 Temmuz 2019 tarihlerinde Moskova’da düzenlenen 2019 World Winners’ Games e katıldı.

LÖSEV’in desteklediği 10 çocuk 11 madalya ile ülkemize döndüler.

2010 yılından bu yana, Rusya’da farklı &u...