loader
1.5 yaşındaki çocuk 2. katın balkonundan düştü

1.5 yaşındaki çocuk 2. katın balkonundan düştü

Olay, Aşağı Hisar Mahallesi 4588 Sokak üzerinde meydana geldi. 3 katlı binanın 2. katındaki balkonda tek başına oynayan 1.5 yaşındaki Z.B. isimli kız çocuğu, beton zemine düştü. Bir vatandaş tarafından Özel Akdeniz Hastanesine kaldırılan minik kız, yapılan ilk müdahalenin ardından Manavgat Devlet Hastanesine sevk edildi. Yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan çocuğun hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.


Etiketler: balkondan düşen çocuk manavgat balkon

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Beşiktaş Kulübüne Burger King Menüleriyle Destek Olacak

TAB Gıda, basketbol tarafında 2018 yılından bu yana başarılı bir şekilde sürdürdüğü Euroleague sponsorluğunun ardından spora olan desteğini futbolla genişletti. Türkiye’nin ilk ve lokomotif spor kulübü BEŞİKTAŞ JK taraftarlarına yönelik kazan-kazan temelli bir iş modeli geliştiren TAB Gıda,...

Dedikoduya inandılar, sınıra akın ettiler

Kaçakçılar sosyal medyadan “Yunanistan 15 bin göçmen alacak” yalanını yaydı. Söylentiye inanan İran’daki binlerce mülteci Van, Hakkari ve Ağrı sınırlarına yığıldı, polis alarma geçti.

Yunanistan'ın sınırlardan 15 bin mültecinin geçişine izin vereceği ...

Alanya Limanı’na aynı anda 2 lüks gemi yanaştı

Antalya’nın Alanya ilçesi limanına, sabah saatlerinde Bahama ve Malta bandıralı 2 kruvaziyer gemisi aynı anda demirledi.

İlçeye iki gemiyle toplam bin 854 turist geldi.

Yunanistan’ın Rodos Adası’ndan yola çıkan Bahama bandıralı ‘Amadea’ kruvaziyer, sabah saa...