loader
Zorlu maç öncesi moral yemeği

Zorlu maç öncesi moral yemeği

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muratpaşa Belediyespor’un Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde zirveyi yakından ilgilendiren Yenimahalle maçı öncesi kulüp yöneticileri ve sporcularla akşam yemeğinde bir araya geldi. 
Başkan Uysal, Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde 2’nci yarıya fırtına gibi bir başlangıç yapan MuratpaşaBelediyespor Hentbol takımı ve kulüp yöneticileriyle akşama yemeğinde bir araya geldi. Üst üste aldığı galibiyetlerle lig 2’nciliğine yükselen Paşanın Melekleri’nin Cumartesi oynayacağı Yenimahalle maçı öncesi düzenlenen moral yemeğinde Kulüp Başkanı Murat Şimşek, gösterdiği özveri ve kulübe olan destekleri dolayısıyla Başkan Uysal’a teşekkür etti. 
Başkan Uysal, oyuncular ve takımını antrenörü Birol Ünsal’a Yenimahalle maçında başarılar diledi. MuratpaşaBelediyespor Kulübü’nün aynı zamanda bir anlayışın temsilcisi olduğunu belirten Başkan Uysal,  şunları söyledi:
“Büyük bütçelere değil insan kaynağına ve spor kültürüne dayalı bir anlayışla başta hentbol takımımız olmak üzere MuratpaşaBelediyespor’da yeni bir yapılanma içine girdik. Hentbolda kendimize yabancı sınırları koyduk. Geçen sezon 3, bu yıl ise 2 yabancının yer aldığı bir kadro kurduk. Türkiye’de kadın hentbolunun en önemli isimleriyle U17 Milli Takım forması giyen sporcuları aynı çatı altında bir araya getirdik. Kadın hentbolunda Türkiye’nin geleceği Muratpaşa olacak. Bu iddiamızı elde ettikleri başarılarla görünür kılan, bu anlayışı en iyi şekilde devam ettiren sporcularımıza antrenörümüz Birol Ünsal ve kulüp yöneticileri şahsında kutluyorum, teşekkür ediyorum.”
MuratpaşaBelediyespor, Yenimahalle Belediyesi’yle 16 Şubat Cumartesi kendi evinde, Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda karşılaşacak. Karşılaşma saat 15.00’de başlayacak. Paşanın Melekleri, ligin ilk yarısında deplasmanda oynadığı karşılaşmayı 27 – 31 kazanmıştı.  


Etiketler: Zorlu maç öncesi moral yemeği Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal Muratpaşa Belediyespor Kadınlar Hentbol Süper Ligi MuratpaşaBelediyespor Hentbol takımı moral yemeği Muratpaşa Belediyespor Hentbol takımı

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

11 GELENEKSEL OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ŞENLİKLERİ

Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından her yıl okul öncesi eğitimin güçlendirilmesi ve yaygınlaştırılmasına katkıda bulunmak ve okul öncesi eğitimin önemine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen “11. Geleneksel Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri” renkl...

Çevreci Komşu Kart’ta 3 milyona doğru

Antalya’nın 495 bin 688 nüfusa sahip ilçesi Muratpaşa’da, belediyenin geri dönüşüm projesi Çevreci Komşu Kart’la ilçe sakinleri, anlaşmalı marketlerde, fırınlarda, sinemada kullanabilecekleri 2 milyon 899 bin 637 lira karşılığı puan kazandı.
Muratpaşa Belediyesi’nin Nis...

Konyaaltı Belediyesi kreşlerinde ‘Cumhuriyet’ coşkusu

Konyaaltı BelediyesiUncalı ve Gürsu Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, Cumhuriyetin kuruluşun 96. yıl dönümünde hazırladıkları gösterilerle Cumhuriyet coşkusunu doyasıya yaşadı. 
Konyaaltı Belediyesi Uncalıve Gürsu Çocuk Kreşi Gündüz Bakımevi ö...