loader
Zorlu maç öncesi moral yemeği

Zorlu maç öncesi moral yemeği

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muratpaşa Belediyespor’un Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde zirveyi yakından ilgilendiren Yenimahalle maçı öncesi kulüp yöneticileri ve sporcularla akşam yemeğinde bir araya geldi. 
Başkan Uysal, Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde 2’nci yarıya fırtına gibi bir başlangıç yapan MuratpaşaBelediyespor Hentbol takımı ve kulüp yöneticileriyle akşama yemeğinde bir araya geldi. Üst üste aldığı galibiyetlerle lig 2’nciliğine yükselen Paşanın Melekleri’nin Cumartesi oynayacağı Yenimahalle maçı öncesi düzenlenen moral yemeğinde Kulüp Başkanı Murat Şimşek, gösterdiği özveri ve kulübe olan destekleri dolayısıyla Başkan Uysal’a teşekkür etti. 
Başkan Uysal, oyuncular ve takımını antrenörü Birol Ünsal’a Yenimahalle maçında başarılar diledi. MuratpaşaBelediyespor Kulübü’nün aynı zamanda bir anlayışın temsilcisi olduğunu belirten Başkan Uysal,  şunları söyledi:
“Büyük bütçelere değil insan kaynağına ve spor kültürüne dayalı bir anlayışla başta hentbol takımımız olmak üzere MuratpaşaBelediyespor’da yeni bir yapılanma içine girdik. Hentbolda kendimize yabancı sınırları koyduk. Geçen sezon 3, bu yıl ise 2 yabancının yer aldığı bir kadro kurduk. Türkiye’de kadın hentbolunun en önemli isimleriyle U17 Milli Takım forması giyen sporcuları aynı çatı altında bir araya getirdik. Kadın hentbolunda Türkiye’nin geleceği Muratpaşa olacak. Bu iddiamızı elde ettikleri başarılarla görünür kılan, bu anlayışı en iyi şekilde devam ettiren sporcularımıza antrenörümüz Birol Ünsal ve kulüp yöneticileri şahsında kutluyorum, teşekkür ediyorum.”
MuratpaşaBelediyespor, Yenimahalle Belediyesi’yle 16 Şubat Cumartesi kendi evinde, Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda karşılaşacak. Karşılaşma saat 15.00’de başlayacak. Paşanın Melekleri, ligin ilk yarısında deplasmanda oynadığı karşılaşmayı 27 – 31 kazanmıştı.  


Etiketler: Zorlu maç öncesi moral yemeği Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal Muratpaşa Belediyespor Kadınlar Hentbol Süper Ligi MuratpaşaBelediyespor Hentbol takımı moral yemeği Muratpaşa Belediyespor Hentbol takımı

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Hakan Tütüncü deprem bölgesinde!

Hakan Tütüncü deprem bölgesinde!


6 yıl önce Best Haber

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalyalıların yanlarında olduğunu hissettirmek amacıyla 6.8 şiddetinde depremin meydana geldiği Elazığ’a gitti. Tütüncü, depremzedelere Antalyalıların geçmiş olsun dileklerini iletti.

Elazığ’daki 6.8 büy&...

Kepez'den Kadınlar Günü'ne özel sergi

Kepez Belediyesi’nin Dokuma Modern Sanatlar Galerisi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın temalı özel bir sergiye kapılarını araladı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Kepez Belediyesi'nin hizmete kazandırdığı Dokuma Modern Sanatlar Galerisi'nde açılışı yapılan özel b...

SALI GRUBU DSP’NİN ADAYLARINI KONUK ETTİ

Antalya’da DSP’nin ikisi kadın 4 belediye başkan adayı Salı Grubu’na konuk oldu. DSP’li adaylar Salı Grubu toplantısında 31 Mart seçimleri ve projeleri hakkında bilgi verdi. DSP’li adayların hedefinde kendilerini sol oyları bölmekle itham eden geçmişte siyaset yaptıkları CHP vardı.
Sal�...