loader
Tüyap Samsun Ev'leniyoruz Fuarı

Tüyap Samsun Ev'leniyoruz Fuarı

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, T.C. Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve KOSGEB’in destekleri ve işbirlikleri ile hazırlanan Samsun EV’leniyoruz 2020 4.Evlilik Hazırlıkları, Konut Projeleri, Mobilya, Aksesuar, Dekorasyon, Zücaciye, Gelinlik, Damatlık, Abiye Kıyafet, Çeyiz, Halı, Düğün Organizasyonu, Beyaz Eşya, Ev Elektroniği Fuarı, 29 Ocak Çarşamba 2020 tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde Samsun Valisi Sayın Osman KAYMAK tarafından açıldı. Düzenlenen resmi açılış törenine Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa DEMİR, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın Fahri ELDEMİR, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sayın Hacı Eyüp GÜLER ve TÜYAP Anadol u Fuarları A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Sayın Gökalp GÖKDEMİR konuşmalarıyla katıldı.

FUAR BÖLGE EKONOMİSİNE ÖNEMLİ KATKI SAĞLAYACAK

Çağdaş kent yaşamının önemli bir unsuru olarak öne çıkan profesyonel organizasyon hizmetlerinin kapsadığı evlilik hazırlıkları ve düğün organizasyonları sektörünün önemli bir ticaret platformu olan Fuarlar, evlilik sürecinde ihtiyaç duyulan tüm ürün ve hizmetlerin, yenilik ve güncel tasarımların ilgili ziyaretçilere tek çatı altında tanıtılmasını hedeflemekte.

Geçtiğimiz yıl 40 bini aşkın ziyaretçiye ev sahipliği yapmış olan fuar, bu yıl 60 firmanın katılımı ve zengin içeriği ile birden çok sektöre olumlu katkılar sağlayarak ticari işbirliklerin geliştirilmesine olanak sağlıyor.

Evlilik hazırlıkları sektörleri her geçen gün büyüyerek evini yenileyecek ve evlenecek çiftlere sundukları alternatifleri ile ekonomiye ciddi katkılar sunuyor. Tüyap Samsun EV’leniyoruz Fuarı ile katılımcı firmalar hedef kitlelerine ulaşma ve ürünlerini tanıtma çalışmalarını daha etkin bir biçimde yapabilme fırsatı yakalayarak, bölgenin ticari ve sosyo-ekonomik potansiyeline katkıda bulunuyor. Evleniyoruz Fuarı ile, yoğun bir alışveriş döneminin yaşandığı evlilik hazırlıkları sürecinde çiftler, gelinlikten davetiyeye, mobilyadan halıya, beyaz eşyadan perdeye, düğün mekanından ayakkabı ve çantaya kadar tüm ihtiyaçlarını beş günde tamamlayabilecek, fiyat karşılaştırması yapabilecek, yeni trendleri takip edebilecek ve fuara özel kampanyalardan faydalanabiliyor.

MUHTEŞEM DEFİLELER VE SAHNE ŞOVLARI

Ziyaretçiler beş gün boyunca düzenlenecek Abiye Defilesi, Kına Gecesi Ritüeli, Orkestra, Dans ve Sahne Performansları, Gelinlik Defileleri, Gezici Orkestra, Saç ve Makyaj Şovları ile sezonun tüm yeniliklerini yakından görme fırsatı yakalayacak. Fuar defile ve organizasyonlarla adeta bir festivale dönüşüyor.

KOSGEB tarafından desteklenen ve girişin ücretsiz olduğu Fuar 29 Ocak - 1 Şubat tarihleri arasında 10:00-20:00, 2 Şubat tarihinde ise 10:00-19:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecektir.

 


Etiketler: TÜYAP T.CSAMSUNVALİLİĞİ SAMSUNBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ SAMSUNTİCARETVESANAYİODASI KOSGEB OSMANKAYMAK EVLİLİKHAZIRLIKLARI FACEBOOK İNSTAGRAM İNSTAGOOD AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kepez’den semt pazarlarına ücretsiz servis 

Kepezlilerin yaşamlarını kolaylaştıran uygulamalarına bir yenisini daha ekleyen Kepez Belediyesi, semt pazarlarına ücretsiz servis hizmeti sunmaya başladı. 
Kepez Belediyesi, sosyal belediyecilikte yeni bir projeyi daha Kepezlilerin hizmetine sundu. Kepezlilerin yaşamlarını  kolaylaştıran uygulamalarına bir yenisini da...

UNESCO Dünya Mirası Gezginleri, Kaleiçi Old Town Festivali'ne gelecek.

Dünya miraslarını korumak için ant içilecek

Onur konuğu olarak Ukrayna’nın katılacağı 4 Kaleiçi Old Town Festivali'ne,

Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) akreditasyonuna sahip

UNESCO Dünya Mirası Gezginleri de katılacak. Der...

Büyükşehir ekipleri kar kış dinlemiyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli İlçesi’nde bulunan grup yollarında bakım, onarım
ve yenileme çalışmalarına kış şartlarında da devam ediyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, kar kış demeden
yol çalışmalarına devam ed...