loader
Tütüncü, personeliyle bayramlaştı

Tütüncü, personeliyle bayramlaştı

Tütüncü, personeliyle bayramlaştı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, her zaman olduğu gibi bayram sevincini ilk önce personeliyle paylaştı. Başkan Tütüncü, belediye personelinin tek tek bayramlarını kutlayarak, aileleri ile beraber sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.

Kepez Belediyesi’nin bayramlaşma töreni başkanlık makamında yapıldı.  Başkan Hakan Tütüncü, her zaman olduğu gibi bu yılda ilk önce belediye personeliyle bayramlaştı. Başkanlık makamındaki bayramlaşmaya başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye çalışanları katıldı. Başkan Tütüncü, belediye personellerinin tek tek bayramlarını kutlayarak, aileleri ile beraber sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu. Bayramların toplum hayatımızda çok özel ve anlamlı bir yeri olduğunu hatırlatan Başkan Tütüncü, “Sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel şekilde yaşandığı dini bayramlar, özlemleri gideren, dargınıkları ve kırgınlıkları unutturan, hoşgörü duygusunu güçlendiren milletimizin müstesna günlerindendir. Bayramlar aynı zamanda kırılan kalplerin onarılması, yapılan hataların affedilmesi, hayatımızda daha çok sevgi , dayanışma ve kardeşlik duygusuna yer vermemiz gerektiği konusunda bir kez daha düşünmemiz için önemli fırsatlardır. “ dedi.


Etiketler: Kepez Belediye Hakan Tütüncü

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

ASAT tonlarca su kaybını önledi

ASAT tonlarca su kaybını önledi


4 yıl önce Best Haber

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, kent merkezinde gerçekleştirdiği çalışma ile tonlarca su kaybını önledi. ASAT ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasında 168 kilometrelik içme suyu hattında teknik cihazlarla dinleme yaparak, 100 farklı noktada tespit edilen arızal...

Corendon Airlines Yılın Yerli Dijital Havayolu Markası Seçildi

Corendon Airlines, halk oylamasıyla belirlenen Uzakrota Seyahat Ödülleri kapsamında Yılın Yerli Dijital Havayolu Markası ödülüne layık görüldü.

2010 yılında kurulan ve seyahat endüstrisine yönelik haberler, raporlar ve pazarlama önerilerinin yanı sıra yolculuğu se...

Emirates Mexico City'ye İniş Yaptı

Emirates Mexico City'ye İniş Yaptı


5 yıl önce Best Haber

Emirates, Dubai ile Mexico City arasındaki Barselona aktarmalı yeni günlük seferleri kapsamında gerçekleştirdiği ilk uçuşu kutladı. Emirates'in Meksika'ya ilk yolcu uçuşunu Emirates Boeing 777-200LR ile yaptı.

VIP misafirlerden ve basın mensuplarından oluşan bir grupla birlikte Meksika Uluslarar...