loader
Tütüncü, “Kadınlar insanlık tarihinde hep başarıya ulaşmıştır”

Tütüncü, “Kadınlar insanlık tarihinde hep başarıya ulaşmıştır”

Ak Parti Kepez İlçe Kadın Kolları’nın devir teslim törenine katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Kadınların gönül verdiği, kendisini adadığı, aktif olarak içinde yer aldığı her hareket insanlık tarihi boyunca hep başarıya ulaşmıştır” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ak Parti Kepez İlçe Kadın Kolları’nın devir teslim törenine katıldı. Teşkilat binasında yapılan devir teslim töreninde konuşan Başkan Tütüncü, konuşmasına “Bir ferdi olmaktan büyük onur duyduğum benim güçlü ve büyük ailem” diyerek, başladı.  Görev değişimi dolayısıyla bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Tütüncü, “Kepez Kadın Kolları Başkanlığı görevini başarıyla sürdüren, belediye meclis üyesi olarak da birlikte çalıştığımız çok değerli Ferah Nur Ünal başkanımız yüzünün akıyla üstlendiği vazifeyi tamamlamış olmanın onuruyla,  aynı şevk ve heyecanla görevi İlknur Kurt başkanımıza devrediyor. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Hizmet bayrak yarışına benzer

Millete hizmetin bayrak yarışına benzediğini belirten Tütüncü, “Bayrak bugün birilerinin elindedir. Yarın bir başka birisinin elinde olur. Kazananın millet olduğu bir ortam da görev yapmakta çok büyük bir onur meselesidir. Bu güzel aileye yeni kadın kolları başkanı olarak görev yapacak İlknur Kurt kardeşimize de başarılar diliyorum. İlknur başkanımız, benim belediye başkanlığı süresince çalışacağım üçüncü kadın kolları başkanımız oldu. Ben inanıyorum ki, önümüzdeki 2023 ve 2024 zaferlerini de İlknur Kurt başkanımla birlikte yazacağız. İlçe başkanımızla da 20 yıldır bu güzel çatının altında omuz omuza çalışıyoruz. “dedi.

2020’de büyük hizmetlere imza atıldı

Tütüncü, kadınların gönül verdiği, kadınların kendisini adadığı, kadınların aktif olarak içinde yer aldığı her hareketin insanlık tarihi boyunca hep başarıya ulaştığını da söyledi. Bu millete, bu ülkeye sevdalı olan Ak Parti’nin,  tüm dünyanın korona virüsle mücadele ettiği 2020’de çok büyük hizmetlere imza attığını dile getiren Tütüncü, “Ak Parti 20202’nin her anında bu millet, bu ülke için hizmet üretmeye çalıştı. Ayasofya 2020’de açıldı. Karadeniz’de herkesi heyecanlandıran dosta güven düşmana da azap veren doğalgazın keşfi 2020 tarihine rastlıyor. 2020 tarihi Türk Savunma Sanayi’nde çok önemli başarılara imza atılan bir dönem oldu. Uzay teknolojileri konusunda yine bambaşka bir atılım yılı oldu. Türk otomobilinin yapılması, onun pazara sunulması konusunda çok kritik eşiklerin dönüldüğü bir zaman oldu 2020.  Say say bitiremeyeceğimiz çok önemli başarılara imza attığımız çok önemli bir zaman yılıydı. 2020’de Kepez’de say say bitmeyecek hizmetlerimiz oldu. Bu hizmetleri bizim gibi orta ölçekli bir ilçe inanın 5 yılda yapamaz. “ diye konuştu.

Kadınlarımız 2023’te destan yazacak

“Sizler 2023 destanını yazacak yegane kahramanlarsınız” diyerek sözlerine devam eden Tütüncü, “Türkiye'de Allah'ın izniyle 2023'te çok büyük bir destan yazılacak. Bu destanın lideri Tayyip Erdoğan olacak. Ama bu destanı da herkes bilsin ki kadınlar yazacak. Ben buna inanıyorum. 2024 seçimlerinde de bu sinerjiyi yine ortaya kadınlar çıkaracak. Çıkan enerjiyi kadınlar mayalayacak. Ve o enerjiden çok daha büyük bir enerjiye dönüştürecek. Kadınların inandıkları zaman başaramayacakları hiçbir işin olmadığına inanırım.“ ifadelerini kullandı.

“Bizim başarılı bir belediye başkanımız var “

Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar da, AK Parti’nin 2002'den bu yana çok büyük  değişimler geçirdiğini dile getirdi. Bayraktar, “Her değişim beraberinde bir dönüşüme,  aynı zamanda bir gelişime vesile olmuştur. Biz dünü ile bugünüyle bir ve beraberiz. Hep birlikte güçlü Türkiye yolunda emin adımlarla yolumuza yolculuğumuza devam edeceğiz. Ferah başkanımız bugüne kadar ekibi ile beraber güzel çalışmalar yaptı. Çok teşekkür ediyoruz. Seçimlerde beraber omuz omuza çalıştık. Biz Kepez’de başarılı oluruz. Çünkü bizim başarılı bir belediye başkanımız var. Bizim üçüncü dönemimiz. Kol kola yürüyoruz. Söz konusu vatansa gerisi teferruat diyen bir duruşumuz var. “ dedi.

Konuşmaların ardından gerçekleştirilen devir teslim töreniyle Ak Parti Kepez İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevini İlknur Kurt devraldı.


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Mobil Kuaför Tırı Alanya ve İbradı'da hizmet verdi
Haberin Devamı
İNÖNÜ’YE HAKARET EDEN OKUL MÜDÜRÜ ÖDÜLLENDİRİLECEK Mİ?

Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen Alanya ilçesi Mahmutlar İlkokulu Müdürü

Uyar’ın hakaret içeren sosyal medya paylaşımı için hala Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından

soruşturma açılmadığını belirten CHP’li Zeybek verdiği soru ö...

Koğuşta tek başına! Adnan Oktar geçen hafta getirilmiş

Türkiye gündemini sarsan bir operasyonlar zinciri neticesinde birbirinden vahim suçlamalarla tutuklanan Adnan Oktar ve beraberindeki 170 tutuklu sanık yarın ilk kez hakim karşısına çıkmaya hazırlanırken son detaylar da belli oldu. Oktar ve ‘kedicikleri’ bulundukları cezaevlerinden geçtiğimiz hafta İsta...