loader
Tütüncü’den depremi yaşayan illerin derneklerine taziye

Tütüncü’den depremi yaşayan illerin derneklerine taziye

Tütüncü’den depremi yaşayan illerin derneklerine taziye 

Deprem bölgesindeki temasların ardından ayağının tozu ile Antalya’daki Elazığ ve Malatya hemşehri derneklerine taziye ve geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Başkan Tütüncü, deprem bölgesindeki izlenimlerini de aktardı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 24 Ocak Cuma günü Elazığ’ın Sivrice ilçesinde meydana gelen deprem dolayısıyla Antalya Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneği ile Malatya Çevresi Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ne taziye ve geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Deprem bölgesine giderek incelemelerde bulunan Başkan Tütüncü, Antalya’da yaşayan Elazığ ve Malatyalı hemşehrilerinin de acılarına ortak oldu. Başkan Tütüncü, Antalya Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneği  Başkanı Ali Gülnaroğlu ile Malatya Çevresi Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Nüvit Özüberk’e taziye ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

 Deprem bölgesinde acılara ortak olduk

 Başkan Tütüncü, “Rabbim bir daha bu acıları göstermesin” diyerek, depremin ardından bölgeye gittiklerini belirterek, izlenimlerini aktardı.  Deprem bölgesine yaptıkları ziyarette yaklaşık 24 saat boyunca sokaklarda gezdiklerini belirten Başkan Tütüncü, felaket sonrası yaşanan duyguları paylaştıklarını, depremzedelerin acılarına ortak olduklarını söyledi. Devletin tüm imkanlarını deprem bölgesine seferber ettiğini de belirten Başkan Tütüncü, “Millet olma şuurunun en önemli özelliklerinden olan, dayanışma duygusunu zirveye çıkarmak için bizlerde elimizden gelen gayreti gösterdik. Elazığlılara ve Malatyalılara olan sevgimiz, sempatimiz, birçok arkadaşımızın malumu olan bir hakikat. Bu sevgiyi göstermek için sizleri ziyaret edelim istedik. Şifa ve rahmet dileklerimizi iletelim istedik” diye konuştu. Dernek başkanları da, Başkan Tütüncü’nün deprem bölgesine gitmesinden ve yardım kampanyası düzenlemesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkür ettiler.  

 


Etiketler: HAKANTÜTÜNCÜ DEPREMZEDE ELAZIĞ MALATYA KEPEZBELEDİYESİ DOĞALAFET AKDENİZ ANTALYA İNSTAGRAM İNSTAGOOD FACEBOOK

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Konyaaltı Belediyesi’nden ‘Kubat’ konseri

Konyaaltı Belediyesi’nden ‘Kubat’ konseri Konyaaltı Belediyesi, milli mücadelemizin kaderini değiştiren Büyük Zafer’in 97. yılı kutlamaları için düzenlenecek olan Mavi Akustik ve Kubat Konserleri hazırlıklarını tamamladı.

"30 Ağustos sadece bir zafer değil, ulusumuz içi...

Engelli kızını hamile bırakıp, bebekleri öldüren baba ve annenin cezası onandı

Engelli kızını hamile bırakıp, bebekleri öldüren baba ve annenin cezası onandı ANTALYA'da, zihinsel engelli kızı H.E.'ye (24), 6 yıl boyunca cinsel saldırıda bulunup, dünyaya gelen 2 bebeği boğarak öldürdüğü iddia edilen Ekrem E. ile yaşananlara göz yuman eşi Cemile E.'ye verilen ağırl...

Esentepe’ye çok amaçlı park

Esentepe’ye çok amaçlı park


5 yıl önce Best Haber

Kepez Belediyesi, Esentepe Mahallesi’ne, içerisinde çok amaçlı toplantıların yapılabileceği üzeri kapalı bir alanın da olduğu bir park inşa ediyor.

Yeşil seferberliği başlatan Kepez Belediyesi, ilçedeki 621 adet park sayısına yenilerini eklemeye devam ediyor. Park ve Bahçeler Müd&u...