loader
Tütüncü’den 1 günde 6 doğum günü ziyareti

Tütüncü’den 1 günde 6 doğum günü ziyareti

Başkan Hakan Tütüncü, 2021’in ilk mesaisinde, doğum günlerinin Ocak ayının ilk günlerinde olmasından dolayı 6 mahalle muhtarına, doğum günü ziyaretinde bulundu.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçedeki birlik ve beraberlik ortamına güzel bir örnek teşkil eden muhtarların doğum günlerini kutlamayı, yeni yılın ilk haftasında da sürdürdü.
Yeni yılın ilk mesaisine muhtarlar ile başlayan Başkan Tütüncü, doğum günlerinin Ocak ayının ilk günlerine denk gelmesinden dolayı da bir gün içerisinde 6 mahalle muhtarının doğum gününü kutladı.
Tütüncü,  Göçerler Mahalle Muhtarı Nadir Doğan, Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Süleyman Demirel, Aktoprak Mahalle Muhtarı Osman Fatih Yarbaş, Şelale Mahalle  Muhtarı Hüseyin Karaman, Zeytinlik Mahalle Muhtarı Süleyman Aksu ve Güneş Muhtarı Mehmet Özgan’ı doğum günleri nedeniyle makamlarında ziyaret etti.
Başkan Hakan Tütüncü, yaş pasta ve çiçekle ziyaret ettiği muhtarlara, sağlıklı ve mutlu nice yıllar diledi.
Ziyaretlere Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, İlçe Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Çivik ile Belediye Meclis Üyesi Nebi Sezgin de eşlik etti.

Kepez’de aile ortamı var


Kepez’in muhtarlarıyla güzel bir aile olduklarının altını çizen Tütüncü, “Her zaman değer verdiğimiz, bölgelerine yapılacak olan hizmetleri birlikte istişare ettiğimiz muhtarlarımızla, doğum günü kutlamalarıyla var olan dostluğumuzu ve kardeşliğimizi pekiştiriyoruz. Muhtarlarımızla güzel bir anı paylaşarak hem hatıralar biriktiriyoruz, hem de aile olduğumuzun altını bir kez daha çiziyoruz. Örnek bir dayanışma, kaynaşma ortamının oluştuğu bu ziyaretlerde muhtarlarımızla mahallerine yapılacak olan hizmetlerle ilgili de fikir alışverişinde bulunuyoruz. Hizmetlerimizi birlikte şekillendirdiğimiz muhtarlarımızla güzel bir Kepez için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz.” açıklamasını yaptı.


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

ASAT'tan vatandaşa korona virüs uyarısı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü korona virüsle ilgili mücadele
kapsamında abonelerine uyarıda bulundu. ASAT vatandaş abonelik ve vezne işlemlerini
uzaktan erişim yöntemleri ile yapmaya davet ederek, “İnternet bankacılığı, ASAT web ve
mobil uygulaması &u...

İdlib'de gözlem noktalarına havan saldırısı 3 asker yaralı

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre İdlib'de gözlem noktamıza Suriye rejimininin kontrolündeki bölgeden 35 havan saldırısı yapıldı.

İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesindeki 10 numaralı Gözlem Noktamıza Suriye rejim güçlerinin kontrolündeki bölgeden k...

Reklam panolarında maksimum fayda dönemi!

Yapay zeka, makine öğrenimi ve derin öğrenmeye dayalı görüntü işleme çözümleri sunan Türk Ar-Ge şirketi Ayvos, müşteri deneyimini bir üst seviyeye taşıyan yazılımı Mount Signage ile mağazalara müşterilerini daha iyi tanıma imkanı sunuyor. Geliştirdiği yazılımlarla D&u...