loader
Türkbeleni’nde Muhteşem Konser

Türkbeleni’nde Muhteşem Konser

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Türkbeleni Millet Bahçesi, ünlü Sanatçı Demet Akalın konserine ev sahipliği yaptı. Konser alanını dolduran binlerce kişi coşku dolu anlar yaşadı. Konsere Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel eşi Ebru Türel ile birlikte katıldı.
Manavgat’ta yapımı tamamlanan, 27 Ocak tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Antalya Aday Tanıtım Toplantısı’nda “Toplu Açılış” töreni kapsamında hizmete giren Türkbeleni Millet Bahçesi, muhteşem bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Ünlü sanatçı Demet Akalın Türkbeleni Millet Bahçesinde unutulmaz bir konser verdi.
Demet Akalın coşturdu
Manavgat’ın yeni cazibe merkezi olan Türkbeleni Millet Bahçesinde gerçekleşen, ünlü Sanatçı Demet Akalın konserine Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve eşi Ebru Türel, Cumhur ittifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Hasan Öz ve binlerce kişi katıldı. Konsere yoğun ilgi gösteren vatandaşlar alana sığmadı. Havai fişek gösterileriyle tam bir şölen havasında geçen konserde Demet Akalın hayranları sanatçının  hit parçalarıyla coştu. 
Çiçek takdim etti
Başkan Türel, eşi Ebru Türel ve Hasan Öz ile birlikte Demet Akalın’a çiçek takdim etti. Başkan Türel, Türkbeleni Millet Bahçesi’nin Manavgat’a çok yakıştığını belirterek, 
“Türkbeleni’nde ilk konseri vermek ünlü sanatçımız Demet Akalın’a nasip oldu. Bundan sonra bu tip etkinliklerimiz devam edecek” diyerek Manavgatlılara iyi eğlenceler diledi.
Nefes aldırıyor
Antalya'nın Manavgat ilçesinin akciğeri konumundaki Türkbeleni, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin uyguladığı çevreci proje ile 2013 yılında çıkan yangının ardından yeniden küllerinden doğdu. Manavgat'a nefes aldıran ve ilçenin yeni bir yaşam alanı olan 350 dönümlük Türkbeleni Millet Bahçesi, yenilenen çehresiyle Manavgatlıların hizmetine sunuldu.


Etiketler: Türkbeleni Konserler Türkbeleni Millet Bahçesi Türkbeleni Millet Bahçesi açılış Türkbeleni Millet Bahçesi Demet akalın Konseri Manavgat Demet Akalın Konseri

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

YÖRSİAD’dan Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’e Ziyaret

YÖRSİAD ( Yörük Sanayici ve İş İnsanları Derneği ) Yönetim Kurulu, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’i makamında ziyaret etti. Ziyarete YÖRSİAD Başkanı M.Aykut Ege, Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Kaplan Adem İnal ve Mustafa Baysan katıldı.

YÖRSİAD Başkanı M.Aykut Ege ziya...

Adalet ve Demokrasi Haftası mesajı

Adalet ve Demokrasi Haftası mesajı


5 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 27’nci yılına giren Adalet ve Demokrasi Haftası dolayısıyla

yaptığı açıklamada, Türkiye’de bir aydın olarak yaşamanın zorluğuna değinerek, “Zor ama her şeyiyle

ve her şeye rağmen bu ülke muhteşem bir ülke. Uğruna birçok şey...

ALTIN PEDALLAR ANTALYA MARKASINA GÜÇ KATACAK

Vali Münir Karaloğlu, Tour Of Antalya Bisiklet Yarışı’nın tanıtım toplantısına katıldı. Bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek Tour of Antalya’nın gelecek vadeden ve geleneksel hale geldiğinde Antalya’nın marka değerini yükseltecek önemli bir organizasyon olduğuna dikkat çekti.<...