loader
Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde unutulmayacak konser

Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde unutulmayacak konser

Türk sanat müziğinin zarif sesi Melihat Gülses ve piyanoda Burçin Büke, kanunda Tahir Aydoğdu, neyde Bilgin Canaz’dan oluşan Tanini Trioilk konserlerini Antalya’da Muratpaşa Belediyesi Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın eşi Ümran Uysal’la birlikte izlediği konser uzun süre ayakta alkışlandı. 
Antalya’nın kültür ve sanat hayatına yeni bir soluk kazandıran Türkan Şoray Kültür Merkezi, bir Türkiye prömiyerine ev sahipliği yaptı. Türk sanat müziğin en zarif ve derinlikli seslerinden MelihatGülses, Doğu ve Batı müzik kültürleri arasında köprüler kurarak dostluğu ve barışı pekiştirmek amacıyla 2006 yılında kurulan Tanini Trio, ilk konserlerini Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde verdi. Antalyalı sanatseverlerin büyük ilgi gösterdiği konseri Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve eşi Ümran Uysal da izledi. Konserin ilk bölümünde Tanini Trio, Türk motifleriyle işlenmiş Batı kökenli yapıtlar ve Batılı tarzda düzenlenmiş Türk eserlerinden oluşan repertuarlarla sahne aldı. Konserin ikinci bölümünde ise MelihatGülses, Tanini Trio eşliğinde kusursuz bir performansa imza attı. MelihatGülses’in seslendirdiği eserlere salonu dolduran Antalyalılar da eşlik etti. Konser uzun süre ayakta alkışlanırken Başkan Uysal’da muhteşem gece için MehilatGülses’e teşekkür çiçeği takdim etti. 


Etiketler: Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde konser Türkan Şoray Kültür Merkezi’ konserler Melihat Gülses Antalya konseri Türkan Şoray Kültür Merkezi Melihat Gülses Konseri

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Bilişim Vadisi, Türk teknolojisini Singapur'a taşıyor

Finans ve bilişim teknolojileri alanında faaliyet gösteren öncü ve yenilikçi Türk firmaları, Singapur’da düzenlenecek olan dünyanın en büyük FinTech Festivali’ne Bilişim Vadisi organizasyonu ve Türk Teknoloji Pavilyonu markasıyla katılıyor.
haber metninin boyutu  
h...

Murat Karahan: Hiç opera izlemeyenleri kazanmak istiyoruz

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü Murat Karahan, "Amacımız hiç opera izlememiş, opera hakkında bilgisi olmayan ama ön yargısı olan izleyicilerimizi bu salonlara çekmek" dedi.

 

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü Murat Karahan, "Amacım...

Ortalık Karıştı: Spider-Man Artık Marvel Filmlerinde Yer Almayacak

isney ile Sony arasında Spider-Man’in kullanım hakları konusundaki anlaşma, Hollywood’dan gelen haberlere göre durma aşamasına geldi. Mahallemizin dost canlısı kahramanı Spider-Man’i yakın zamanda MCU’dan ayrı bir evrende görebiliriz.

90’lı yıllarda zor günler yaşayan çizgi roman ...