loader
Triatlonda Hedef Şampiyonluk

Triatlonda Hedef Şampiyonluk

Türkiye Triatlon Federasyonu'nun düzenlediği Marmaris Duatlonu gerçekleştirildi. 5 kilometre koşu, 20 kilometre bisiklet ve 2.5 kilometre koşu etabının yer aldığı yarışa Antalyaspor’dan Oğuz Bodur, Burhan Cömertoğlu, Necati Şevik, Sabri Yiğit Üfler, Mustafa Çelik ve Mehmet Zahit Pişirici katıldı. Türkiye genelinden birçok sporcunun katılımıyla gerçekleşen yarışın bisiklet kısmı kilit taşı zeminde, koşu etapları ise oldukça sert olan taş zeminde gerçekleşti. Rüzgarın da yer yer kendini hissettirdiği yarış sonunda yaş gruplarında Necati Şevik 4’üncü olurken, Sabri Yiğit Üfler ve Mustafa Çelik 5’inci, Mehmet Zahit Pişirici 8’inci, Burhan Cömertoğlu 9’uncu, Oğuz Bodur ise 10’uncu oldu.
İKİNCİ AYAK ANTALYA’DA
İki ayaklı olan Duatlon Şampiyonası'nın ikinci ayağı 7 Nisan Pazar günü Antalya Expo 2016'da gerçekleşecek. Marmaris Duatlonu’ndatakım kategorisinde iyi puan toplayan Antalyaspor, finalde son noktayı koymayı ve kürsüde yer alarak sezonun ilk şampiyonluğunu almayı hedefliyor. Antalyaspor triatlon takımı, Antalya'daki etapta şehrin takımını desteklemek için tüm sporseverleri yarışı izlemeye bekliyor.


Etiketler: Triatlon Türkiye Triatlon Federasyonu Marmaris Duatlonu Marmaris Duatlonu Antalya 'dan derece yapanlar Duatlon Şampiyonası ikinci ayağı nerde yapılacak Duatlon Şampiyonası 2. ayağı ne zaman

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Diagne 11-14 milyon euro arası gidiyor

Galatasaray, Diagne'nin transferi için Katar ekibi Al Rayyan ile her konuda anlaşmaya varırken KAP açıklamasının yakın zamanda yapılması bekleniyor.

Galatasaray'a Ocak ayında Kasımpaşa'dan transfer edilen ancak beklentilerin uzağında Mbiaya Diagne, sarı-kırmızılı takıma veda etme...

Ergin Ataman: Kötü hücum yaptık

Ergin Ataman: Kötü hücum yaptık


7 yıl önce Best Haber

Basketbol THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final ilk maçında konuk ettiği İspanya ekibi Barcelona Lassa'yı 75-68 yenerek seride 1-0 öne geçen Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman, Barcelona'ya mutlaka 2-0'lık üstünlükle gitmeleri gerektiğini belirtti.

 

...

Avantaj Muratpaşa’da

Avantaj Muratpaşa’da


7 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediyespor kadın hentbol takımı, Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası'nda yarı final ilk maçında, deplasmanda, Yenimahalle Belediyespor'u 27-25 mağlup etti.

Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası’nda yarın final ilk maçında Antalya temsilcisi Muratpaşa Belediyespor, Ankara’da TH...