loader
Sokağa çıkma kısıtlamasında can dostları unutulmadı

Sokağa çıkma kısıtlamasında can dostları unutulmadı

Korona virüsü tedbirleri kapsamında uygulanan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması boyunca Kepez Belediyesi ekipleri ve gönüllüler sokak hayvanları için seferber oldu. İlçedeki park, bahçe ve sokaklardaki mama ve su kapları önce güzelce temizlenerek, dezenfekte edildi. Ardından da mama ve su kapları belediye ekipleri ve gönüllüler tarafından düzenli olarak dolduruldu. Kepez Belediyesi, korona virüsün Türkiye'de görülmesinin ardından, ilçe sakinlerinin sağlıklarını korumak için önleyici tedbirler alırken sokak hayvanlarını da unutmamıştı. İlçede bir yandan temizlik ve dezenfekte işlemlerini hummalı bir şekilde sürdüren Kepez Belediyesi, diğer yandan da sokak hayvanlarının aç ve susuz kalmaması için bir dizi önlemler almıştı.


 

Kepez sokak hayvanları için seferber oldu

 

İlçenin 68 mahallesinde bulunan mama ve su kaplarının sayısını acilen artıran Kepez Belediyesi, mevcut kaplarında hayvanların sağlıklı beslenebilmesi için temizlenerek, dezenfekte edilmesini sağlamıştı. Kepez Belediyesi, salgın günlerinde sokak hayvanlarının aç ve susuz kalmaması için çalışmalarını titizlikle sürdürürken, can dostların sağlıklarıyla da yakından ilgileniyor. Kepez Belediyesi Veterinerlik Hizmetleri Birimi tarafından sokak hayvanlarının sağlık kontrolleri düzenli bir şekilde sürdürülüyor. Sağlık kontrolleri yapılan hayvanlar tekrar doğal yaşamlarına bırakılırken, hasta olanlar ise tedavi bitine kadar gözlem altında tutuluyor. Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının yaşandığı şu günlerde Kepez Belediyesi, sokaktaki can dostlarına gözü gibi bakıyor.


Etiketler: Korona virüsü Kepez sokak hayvanları İlçenin 68 mahallesi

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Tek gecede 5 bin mont toplandı

Tek gecede 5 bin mont toplandı


6 yıl önce Best Haber

Baumit tarafından Antalya’da düzenlenen Patronlar Zirvesi/Yıldızlar Zirvesi’nin gündeminde Elazığ’da gerçekleşen deprem vardı.

Konuşmasına, Elazığ’da gerçekleşen depremden dolayı büyük bir üzüntü duyduklarını belirterek başlayan Baumit Türk...

TRAFİĞE KAYITLI ARAÇ SAYISI 23 MİLYON 153 BİN 556 OLDU

2019 Ekim itibarıyla trafiğe kayıtlı araç sayısı 23 milyon 153 bin 556 olurken, geçen yılın aynı dönemindeki araç sayısı 22 milyon 818 bin 544 olarak kayıtlara geçti. Böylelikle 1 yılda trafikteki araç sayısının 335 bin 12 adet arttığı görüldü.

Medya takibinin ön...

AKP iftar için dersi kesti

AKP iftar için dersi kesti


7 yıl önce Best Haber

Milli Eğitim Müdürlüğü talimat verdi, çocuklar eve yollandı. Kağıthane Belediyesi, Yaşar Doğu İlköğretim Okulu bahçesinde iftar düzenledi. İftar hazırlıkları için 3 ders iptal edildi, okul boşaltıldı. CHP’li Zeybek, isyan etti.

İstanbul Kağıthane Belediyesi'nin 20 Ma...