loader
Sinema sektörüne 32 milyon liralık destek

Sinema sektörüne 32 milyon liralık destek

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sinema Destekleme Kurulu kararını açıkladı. Buna göre 38 projeye bakanlık tarafından 32 milyon 350 bin lira destek sağlanacak. Bakanlığın uluslararası alandaki rekabet gücünü artırmayı amaçladığı animasyon türünde de 3 uzun metrajlı film desteklendi. 394 projenin değerlendirildiği kurul toplantısında, ilk filmini çekecek 13 yönetmenin projesine 9 milyon 250 bin lira, 25 uzun metrajlı kurgu film yapım projesine ise 23 milyon 100 bin lira olmak üzere toplam 32 milyon 350 bin lira destek verildi.

 

 

KAYNAK:SABAH.COM.TR

 

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız; https://www.sabah.com.tr/kultur-sanat/2019/04/10/sinema-sektorune-32-milyon-liralik-destek


Etiketler: SİNEMA FİLM KÜLTÜR SANAT

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Muğla'da 700 yıllık Tevrat ele geçirildi

Edinilen bilgiye göre, Seydikemer ilçesinde tarihi eser kaçakçılarının ceylan derisi üzerine altın yazmalı Tevrat satmak için müşteri aradığı bilgisini alan jandarma ekipleri, yaklaşık bir ay önce şüphelilere ulaşarak müşteri kılığında pazarlık yaptı. Kaçakçılarda...

Ahşap resim sergisine büyük ilgi !

Ahşap resim sergisine büyük ilgi !


5 yıl önce Best Haber

Ahşap Sanatçısı Sabire ve Emre Karpuzoğlu’nun el emeği göz nuru ahşap resim ürünleri 5 gün boyunca Aydın Kanza Parkı’nda Antalyalılarla buluştu. Ahşap resimlere yoğun ilgi gösterildiğini anlatan Sabire Karpuzoğlu yeni sergiler için şimdiden hazırlıklarına başladı.
Aydın Kanza P...

 ANTALYA DOB’DAN ÇOCUKLARA ŞEKER GİBİ HAFTA SONU

Antalya Devlet Opera ve Balesi, “Şekeronya” çocuk oyunu ile minik sanatseverlere ve ailelerine şeker gibi bir hafta sonu yaşatacak.

Haberin Devamı