loader
Sette talihsiz kaza Duygu Sarışın'ın yüzü yandı

Sette talihsiz kaza Duygu Sarışın'ın yüzü yandı

Sabah Gazetesi'nde yer alan haberine göre: Ufak Tefek Cinayetler dizisinde pilates hocası Burcu karakterini canlandıran genç oyuncu Duygu Sarışın, dizi çekimleri sırasında büyük bir talihsizlik yaşadı.Duygu Sarışın'ın yüzü yandı. Ekip, çekimleri iptal edip genç oyuncuyu Bağcılar Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Acil müdahale yapılan Sarışın, ardından plastik cerrahiye sevkedildi. Şok olay nedeniyle dizinin o günkü çekimleri iptal edildi.


Etiketler: ufak tefek cinayetler duygu sarışın yanma

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

ACUN'LA BULUŞTU

ACUN'LA BULUŞTU


5 yıl önce Best Haber

Acun Ilıcalı ile fotoğraf paylaşan Pascal Nouma'dan Survivor göndermesi
Yıllar önce katıldığı Survivor'da Nihat Doğan'la tartıştığı için diskalifiye edilen Pascal Nouma, yıllar sonra Acun Ilıcalı ile fotoğrafını paylaşarak eski günleri yad etti.
Bir dönem katıldı...

Sette talihsiz kaza Duygu Sarışın'ın yüzü yandı

Sabah Gazetesi'nde yer alan haberine göre: Ufak Tefek Cinayetler dizisinde pilates hocası Burcu karakterini canlandıran genç oyuncu Duygu Sarışın, dizi çekimleri sırasında büyük bir talihsizlik yaşadı.Duygu Sarışın'ın yüzü yandı. Ekip, çekimleri iptal edip genç oyu...

"HAYATIMDA KİMSE YOK"


5 yıl önce Best Haber

Oyuncu Tuvana Türkay, Tolga Mendi ile aşk yaşadığı iddialarına son noktayı koydu
Futbolcu Alper Potuk'tan ayrıldıktan sonra oyuncu Tolga Mendi ile aşk yaşadığı iddia edilen oyuncu Tuvana Türkay, sosyal medya hesabından açıklama yaparak çıkan haberlere son noktayı koydu.
Güze...