loader
Şekerbank’tan yeni yıla özel günde 8 TL’ den başlayan taksitlerle kredi kampanyası

Şekerbank’tan yeni yıla özel günde 8 TL’ den başlayan taksitlerle kredi kampanyası

Şekerbank, yeni yıla sayılı günler kala bireysel müşterilerine özel kampanya sunuyor. Banka, kampanya kapsamında günde 8 TL’den başlayan taksit seçeneklerinin yanı sıra 3 ay taksit erteleme imkânı da sunuyor.

Şekerbank, bireysel müşterilerinin yeni yıl öncesi her türlü finansman ihtiyaçlarını karşılamalarına destek olmak amacıyla kredi kampanyası başlattı. Şekerbank’ın yeni yıla özel başlattığı kampanya kapsamında günde 8 TL’den başlayan taksit seçenekleri ile 3 ay taksit erteleme imkânı da sunuluyor.

Kampanyayla ilgili bilgi veren Şekerbank Perakende ve Tarım Bankacılığı Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu, “Şekerbank olarak ihtiyaç sahiplerine yeni yıla girerken bütçelerini zorlamadan finansman imkânı sunmak istedik. Yeni yıl kredisi kampanyamız ile talep eden müşterilerimize taksit erteleme seçeneği sunarken, düşük tutarlı taksit imkanıyla da ödemelerini rahatça yapma fırsatı sağlayacağız.” dedi.

Şekerbank’ın yeni yıl kampanyası, 31 Aralık 2019 tarihine kadar devam edecek.


Etiketler: ŞEKERBANK KREDİ KAMPANYA 2020 TUĞBAYKUMOĞLU EKONOMİ TÜRKİYE

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Türkiye Otomotiv Pazarının Lideri Fiat!

Fiat, yüzde 15,9’luk pazar payıyla 2019 yılında Türkiye otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarının lideri oldu. Türkiye’nin en çok tercih edilen otomobili Fiat Egea ise 2015 yılından bu yana devam eden liderlik başarısını dördüncü yılında da sürdürdü. Fiat Mark...

Portakalda erken hasat bereketi

Portakalda erken hasat bereketi


7 yıl önce Best Haber

Portakalın kilogramı ise dalında 1 liradan alıcı buluyor.

Türkiye’de narenciye üretiminde önemli yeri bulunan Finike ilçesinde portakal hasadı erken başladı. Ülke çapında ‘Finike portakalı’yla nam salan ilçede, normalde Kasım ayı sonunda yapılan hasat, bu y�...

Dünya Bankası raporuna göre altyapı projelerinde kamu-özel iş birliği artıyor

Kamu Özel Sektör İş Birliği Araştırma Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Dünya Bankası'nın Altyapı Projelerinde Özel Sektör Katılımı 2022 Yıllık Raporu yayımlandı.

Rapora göre, düşük ve orta gelirli ülkelerdeki KÖİ modeli altyapı projelerinde yatırım t...