loader
Şekerbank sermaye tabanını kuvvetlendiriyor

Şekerbank sermaye tabanını kuvvetlendiriyor

Şekerbank, 250 milyon TL’lik ilave ana sermaye niteliğinde

tahvil ihracını tamamladı.

Şekerbank, 250 milyon TL tutarında ilave ana sermaye niteliğindeki ilk tahvil ihracını başarıyla tamamladı. Şekerbank’ın Türk Lirası Gecelik Referans Faiz Oranına (TLREF) endeksli 250 milyon TL tutarında ve beşinci yılın sonunda itfa opsiyonuna sahip ilave ana sermaye niteliğinde ilk tahvil ihracı, yurt içindeki nitelikli yatırımcılara yönelik gerçekleştirildi.

66 yıldır üretimin finansmanında öncü rol alan Banka, ilave ana sermaye niteliğindeki ilk tahvil ihracı ile bir yandan köklü ve tabana yaygın kaynak yapısını çeşitlendirirken bir yandan da özkaynak tabanını daha da kuvvetlendirerek ekonomiye verdiği desteği artırmayı hedefliyor.

Şekerbank’ın teknolojik altyapı ve süreçlerini uçtan uca yenilediği transformasyon programının, söz konusu ihracın da desteğiyle önümüzdeki dönemde bankanın sürdürülebilir büyüme hedeflerine ivme kazandırması bekleniyor.


Etiketler: EKONOMİ ŞEKERBANK TLREF BANKALAR TÜRKİYE AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

​Ruslar, Türk ayakkabılarıyla düşman çatlatacak

Ruslar, Türk ayakkabılarıyla düşman çatlatacak. Ocak ayında yüzde 60’lık ihracat artış hızı yakalayan Egeli ayakkabı ihracatçıları Rusya atağında.

Moskova’da Skolniki Fuar Alanında 25 - 28 Şubat 2020 tarihleri arasında düzenlenecek olan Euroshoes Moscow fua...

Türk Ytong 56’ncı yılını çalışanlarıyla kutladı

Yapı malzemesi sektörünün lider kuruluşu, gazbeton üretiminde dünya lideri Türk Ytong, kuruluşunun 56’ncı yıl dönümünü, yönetim merkezinde ve fabrikalarda düzenlediği törenlerle çalışanlarıyla birlikte kutladı.

Türk Ytong Yö...

Japonlar ve Güney Korelilerin tercihi Türk gıda ürünleri oldu

Türk lezzetlerinin Uzakdoğu pazarında ihracatını arttırmak amacıyla Ege İhracatçı Birlikleri tarafından yürütülen “Türk Gıda Ürünlerinin Japonya ve Güney Kore Pazarlarında Tanıtılmasına Yönelik Turquality Projesi” Türk gıda ürünlerinin Japonya ve Güney Kore&...