loader
Sağlıklı Yaşam Tutkunları  TerraCity Sağlıklı Yaşam Festivali’nde Buluşuyor

Sağlıklı Yaşam Tutkunları  TerraCity Sağlıklı Yaşam Festivali’nde Buluşuyor


Antalya’nın premium alışveriş merkezi TerraCity, 27-28 Nisan günlerinde ev sahipliği yapacağı Sağlıklı Yaşam Festivali ile sağlıklı yaşam tutkunlarını bir araya getiriyor.
TerraCity Alışveriş Merkezi, 27-28 Nisan günleri arasında Sağlıklı Yaşam Festivali’ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. İyi yaşama dair merak edilenlerin yer alacağı Sağlıklı Yaşam Festivali; iki gün boyunca pilatesten kişisel gelişim söyleşilerine, sağlıklı tariflerden meditasyon workshop’una birbirinden keyifli etkinliklere sahne olacak. Organik ürünlerin de satışa sunulacağı etkinlikte ziyaretçiler, ünlü isimlerin söyleşilerine de katılarak sağlık dolu bir hafta sonu geçirme fırsatı yakalayacak.
TerraCity’nin dış bahçesinde düzenlenecek etkinliğin ilk gününde, yoga ve meditasyon eğitimlerinin yanı sıra Türk yemek uzmanı, yazar Sahrap Soysal ziyaretçilerle Türk mutfağının sağlık sırlarını anlatacak. Ünlü pilates eğitmeni Ebru Şallı ise pilatesin inceliklerini ve sağlıklı yaşama katkısını ziyaretçilerle paylaşacak. İlk günü, soul, rock ve caz müziğinin güzel sesi Su Soley’in mini konseriyle sona erecek etkinliğin ikinci gününde ise eski manken yeni yoga eğitmeni Demet Şener, yoga workshop’unda Antalyalılarla buluşacak. Açık Ruh Ameliyatı adlı kitabıyla geniş kitlelere ulaşan Dr. İzzet Memi de “Kendinle İletişim ve Hayatta Başarı” söyleşisi ile Sağlıklı Yaşam Festivali’nin konuğu olacak.
Terracity Sağlıklı Yaşam Festivali’nde çocukları da unutmuyor. 28 Nisan Pazar günü çocukları, çok sevilen Kral Şakir’in yaratıcısı, animasyon yapımcısı ve karikatürist Varol Yaşaroğlu ile buluşturuyor. Yaşaroğlu, söyleşinin ardından çocukların sorularını yanıtlayacak ve Kral Şakir kitaplarını imzalayacak.
“Sağlıklı Yaşam Festivali” Etkinlik Programı
27 Nisan Cumartesi 
11.00-12.00 Nurgül Lazenby / Sabah Yogası
12.00-13.30 Dilek Öcekli Mutluk / Niyetle Başlar Söyleşisi
13.00-14.30 Esra Karaosmanoğlu / Hareketli Meditasyon
15.00-16.00 Sahrap Soysal / Türk Mutfağında Sağlıklı Sırlar
16.30-17.30 Ebru Şallı Sağlıklı Yaşam ve Pilates
17.30-18.30 Ateş Bağdaş / Budokon Animal Movement
18.30-19.30 Nurgül Lazenby / Hamile Yogası ile Nefes Teknikleri
19.30-20.30 Su Soley Akustik Konseri
28 Nisan Pazar
11.00-12.00 Esin Ünan / Yin Yoga
13.00-14.00 Varol Yaşaroğlu / Kral Şakir Söyleşisi
14.00-16.00 Varol Yaşaroğlu / İmza Günü
17.00-18.00 Demet Şener / Yoga Workshop
18.00-19.00 Dr.İzzet Memi / Kendinle İletişim ve Hayatta Başarı Söyleşisi
19.00-20.00 Sema Gökırmak / Akşam Yogası ve Mantralar
 


Etiketler: TerraCity Sağlıklı Yaşam Festivali TerraCity haftasonu etkinlikleri Sağlıklı Yaşam Festivali 27-28 Nisan TerraCity etkinlikleri

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Muratpaşa’da turunç fidanlığı

Muratpaşa’da turunç fidanlığı


6 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediyesi, Ermenek Mahallesi’nde 12 dönüm alan üzerine kurulu fidanlığında yaklaşık 5 yılda 25 bin 88 turunç fidanı üretti. Üretilen fidanların 10 bin 421’iMuratpaşa’nın yenilenen cadde ve sokaklarına, parklarına dikildi, Muratpaşa sakinlerine ücretsiz dağıtıldı. 
Haberin Devamı

ASSİM paydaşları şehit ve gaziler için yürüdü

Muratpaşa Belediyesi Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezleri (ASSİM) bünyesinde bulunan Spor Platformu düzenlendiği etkinlikle Obruk ormanında gerçekleşen doğa yürüyüşü 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104’üncü yılı dolayıs�...

DENİZ TİCARET ODASI BULUŞMA

DENİZ TİCARET ODASI BULUŞMA


5 yıl önce Best Haber

Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi 22. Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.  Meclis Başkanı Berna Küner Vanmannekes ‘in açılış konuşması ile başlayan toplantı, DTO Antalya Şube Başkanı Ahmet Çetin’in aylık faaliyetler hakkında Meclisi bilgilendirmesi ile devam etti.

Rek...