loader
Rusya Türkiye'den domates ithalatını 2 kat artırıyor

Rusya Türkiye'den domates ithalatını 2 kat artırıyor

Rusya Tarım Bakanlığı, Türkiye'den ithal edilen domateste kotanın 100 bin tona çıkarılmasına yönelik karar tasarısı hazırladı.Bakanlıktan yapılan açıklamada, Türkiye'den ithal edilen domateste kotanın 50 binden 100 bin tona çıkarılmasına yönelik karar tasarısının hazırlandığı bildirildi.

Rusya, Kasım 2015'te Türkiye'den domates ithalatını durdurmasının ardından geçen yıl kasım ayında toplam 50 bin ton kotayla domates ithalatına başlamıştı. 


Etiketler: rusya ekonomi

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Türkiye Otomotiv Pazarının Lideri Fiat!

Fiat, yüzde 15,9’luk pazar payıyla 2019 yılında Türkiye otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarının lideri oldu. Türkiye’nin en çok tercih edilen otomobili Fiat Egea ise 2015 yılından bu yana devam eden liderlik başarısını dördüncü yılında da sürdürdü. Fiat Mark...

Plastik üretimi 2019’da miktarda yüzde 3,4 arttı

Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV) verilerine göre 2019 yılında plastik mamul üretimi bir önceki yıla kıyasla miktarda yüzde 3,4 artışla 9,46 milyon tona yükselirken değerde ise yüzde 2,5 düşüş ile 33,4 milyar dolar olarak gerçekle�...

Büyük ikramiyenin sahibi ortaya çıkmadı! Kayıp 4.4 milyon lira

Milli Piyango'nun 2019 yılbaşı büyük ikramiyesi çekilişinin talihlisi henüz parasını tahsil etmedi. Talihlinin kaybı ise her geçen gün artıyor.

Milli Piyango’nun  Haberin Devamı