loader
 Rusya'dan flaş S-400 açıklaması .

Rusya'dan flaş S-400 açıklaması .

RUSYA'DAN FLAŞ S-400 AÇIKLAMASI
Gelen son dakika haberine göre; Rusya ve Türkiye'nin daha fazla S-400 satışı için görüşme halinde olduğu bildirildi. Ayrıca füzeler de dahil S-400'ün tüm parçalarının Türkiye'ye teslim edildiği açıklandı.
Rusya devlet savunma sanayisi şirketi Rosoboronexport yaptığı açıklamada, Rusya ve Türkiye'nin daha fazla S-400 satışı için görüşme halinde olduğunu bildirdi.

TÜM PARÇALAR TESLİM EDİLDİ

Yapılan diğer açıklamaya göre, füzeler de dahil S-400'ün tüm parçalarının Türkiye'ye teslim edildiği de açıklandı. Türkiye'yle yapılan görüşmelerde S-400'lerin yerini belirlemede son aşamada olunduğu da aktarıldı.

 

KAYNAK: https://www.ahaber.com.tr/gundem/2019/10/23/rusyadan-flas-s-400-aciklamasi

.


Etiketler: Rusya Türkiye S-400 Gündem

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kemer Kuzdere'de alt yapı çalışması sürüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT ekipleri, Kemer ilçesi Kuzdere  mahallesi Çaybaşı mevkiinde alt yapı çalışmasını sürdürüyor.

...
Kepez 11 okula daha kavuştu

Kepez 11 okula daha kavuştu


4 yıl önce Best Haber

Kepez Belediyesi, okul arsası üretmenin karşılığını yatırım olarak alıyor. Son 12 yılda 100’den fazla okulun kazandırıldığı Kepez ilçesinde, 2020’de devlet yatırım programı, belediye ve hayırsever katkılarıyla 11 okulun daha yapımı tamamlandı.  

Göreve geldiği 2009’dan itibaren e�...

 Arıtma deşarj hatlarına kapsamlı bakım

 
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kemer, Alanya Konaklı, Alanya Oba ve Alanya Mahmutlar Atıksu Arıtma Tesislerine bağlı deşarj hatlarında kapsamlı bir bakım çalışması başlatıyor.

...