loader
​RE/MAX Türkiye Bayilik Semineri Antalya’da!

​RE/MAX Türkiye Bayilik Semineri Antalya’da!

RE/MAX markasıyla franchise ofisi açmak isteyenler için RE/MAX Türkiye tarafından düzenlenen bayilik seminerlerinin bir yenisi, 11 Ocak Cumartesi günü Antalya’da gerçekleştiriliyor.

115’in üzerinde ülkede, yaklaşık 8.000’den fazla franchise ofisi ve 125 binin üzerinde gayrimenkul danışmanı ile dünyanın en çok gayrimenkul satışı gerçekleştiren RE/MAX’ın, Türkiye’de faaliyet vermekte olan kurumu RE/MAX Türkiye, sektör bazında gerçekleştirdiği seminerlerle bilinirlik ve tercih edilirlik düzeyini üst seviyelere taşıyor. Bu seminerlerden, girişimciler ve sektöre ilgi duyanları hedefleyen bayilik seminerleri, İstanbul ve Ankara’dan sonra bu kez Antalya’da gerçekleştiriliyor.

‘RE/MAX Bayilik Fırsatı Semineri’ adıyla duyurulan seminer, 11 Ocak Cumartesi günü

saat: 18.00’da Antalya Akra Barut Otel’de, ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

RE/MAX Türkiye bünyesinde ofis açmanın, stok ve personel maliyetleri olmadan girişimcilik özelliklerinin de işe yansıtılarak uzun vadeli kariyer ve iş imkanı sağlama gibi avantajlarının ön plana çıkmasının yanı sıra, süreçle ilgili detaylı bilgilere yer verilecek olan seminerde katılımcılar, konu ile ilgili merak edilen tüm sorulara yanıt bulabilme imkanına sahip olacaklar. Girişimci ve girişimci adayların yoğun ilgi gösterdiği seminere kayıt yaptırmak isteyenlerin, https://www.remax.com.tr/seminerler/seminer-kayit/2019 adresindeki başvuru formunu doldurmaları gerekiyor.

RE/MAX hakkında:

1973 yılında kurulan ABD merkezli RE/MAX, bugün dünyanın en çok gayrimenkul satışı gerçekleştiren kurumudur. 115’in üzerinde ülkede, 8 bin’den fazla franchise ofisinde görev yapan 125 binin üzerinde gayrimenkul danışmanı bulunmaktadır. 1997 yılında faaliyete geçen RE/MAX Türkiye, ülke genelindeki ofisleri ile profesyonel gayrimenkul pazarlama ve danışmanlık hizmetleri vermektedir. 260’tan fazla franchise ofisinde 3 bin 500’ü aşkın gayrimenkul danışmanı ile çalışmalarını sürdüren RE/MAX Türkiye, kendi işini kurmak isteyen girişimcilere önemli fırsatlar sunmaktadır.


Etiketler: REMAX FRANCHİSE AKRABARUTOTEL TÜRKİYE EKONOMİ AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Sompo Sigorta ilk 100 Vergi Rekortmeni Arasında

Sektörün kâr ederek büyüyen en hızlı şirketi unvanına sahip Sompo Sigorta, Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı verilerine göre 2018 yılında en fazla kurumlar vergisi tahakkuk ettirilen ilk 100 şirket arasında yer aldı.

Sompo Sigorta ilk 100 Vergi Rekortmeni ...

​Türkiye’nin 2019 online alışveriş istatistikleri açıklandı

Finans teknolojilerinin etkin biçimde kullanımına dönük girişimlerde bulunan ve 30 binden fazla e-ticaret sitesinin ödeme alt yapısını sağlayan iyzico’nun verilerine göre Türkiye’de online alışverişin getirdiği hızı ve çeşitliliği seviyoruz. Verilerin ortaya çıkardığı sonuç...

75 milyar dolarlık çelişki

75 milyar dolarlık çelişki


5 yıl önce Best Haber

ABD, Türkiye’yi bazı ürünlerin gümrüksüz girişine imkân sağlayan GTS programından çıkarırken, çelik ithalatına uyguladığı yüzde 50 oranındaki gümrük vergisini yüzde 25’e indirdi. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan çelik ithalatında vergilerin düşür&...