loader
Ramazan Davulcuları İş Başında

Ramazan Davulcuları İş Başında

Antalya’nın Korkuteli ilçesi’nde Ramazan Davulcuları, sahur yapacak olan vatandaşlar uyandırmak için iş başı yaptı.Korkuteli ilçesi’nde Ramazan davulcuları, sahur vaktinin gelmesi ile birlikte yine işbaşı yaptı. Sokak sokak gezip maniler söyleyip vatandaşları sahura kaldıran Ramazan davulcuları ilçe halkını kaldırmaya devam ediyor. Korkuteli’nde 25 yıldır Ramazan aylarında davul çalarak oruç tutmak isteyen vatandaşları uyandırmaya çabaladığını belirten Hüseyin Gürbilek, “Eskiden Ramazan ayının gelmesini dört gözle beklerdik. Sahur vakitlerinde davul çalıp, maniler söyleyerek, oruç tutmalarını sağladığımızda bizlere bahşiş verirlerdi, şimdi vatandaş yatağından kalkıp ta 1 TL’yi atmayı çok görüyor” dedi.


Etiketler: Hüseyin Gürbilek Ramazan Davulcuları Antalya’nın Korkuteli ilçesi Ramazan ayları

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Balık fotoğrafı yarışmasında kazananlar belli oldu

Türkiye Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçı Birlikleri Sektör Kurulu Başkanı Sinan Kızıltan, Türkiye’de önemli bir balık rezervi olduğunu, bu nedenle kaliteli balığa en uygun fiyatla erişilebildiğini anlattı.

“Türkiye su ürünleri yetiştiriciliğinde dünyad...

Sinema sektörüne 32 milyon liralık destek

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sinema Destekleme Kurulu kararını açıkladı. Buna göre 38 projeye bakanlık tarafından 32 milyon 350 bin lira destek sağlanacak. Bakanlığın uluslararası alandaki rekabet gücünü artırmayı amaçladığı animasyon türünde de 3 uzun metrajlı film desteklendi. 394 ...

'Baba Parası'ndan Antalya çıkartması

Yeni yılın iddialı komedi aksiyon filmi ‘Baba Parası’,1 Ocak vizyona girdiği günde Antalya’da seyircisi ile gala organizasyonuyla kucaklaştı.

Mall of Antalya’daki galaya Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Yağmur Tanrısevsin Antalyalılar ile ‘Baba Parası’ filmini izlerken filmin komik sahneleri kahkah...