loader
Potada derbi heyecanı

Potada derbi heyecanı

Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final serisi ilk maçında yarın Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe'nin Metro Enerji Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 19.30'da başlayacak. Ligde normal sezonu 2. sırada tamamlayan sarı-lacivertliler ile 7. sırada tamamlayan siyah-beyazlılar, play-off'ta eşleşmişti.

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında normal sezonda oynanan 2 karşılaşmayı da sarı-lacivertliler kazandı. Toplam 2 galibiyete ulaşacak takımın yarı finale çıkacağı seride 2. karşılaşma 20 Nisan Cumartesi günü BJK Akatlar Kültür ve Spor Kompleksi'nde oynanacak.

 

KAYNAK:HURRİYET.COM.TR

 

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız; http://www.hurriyet.com.tr/sporarena/potada-derbi-heyecani-41184098


Etiketler: DERBİ BASKETBOL TÜRKİYE

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Sebahat Özaltın ladies golf turnuvası...

Türkiye’nin tek “45 Delikli Golf Tesisi” ünvanına sahip, uluslararası standartlarda dizayn edilmiş Gloria Golf Kulübü’nde düzenlenen “Sebahat Özaltın Ladies Golf Turnuvası” 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde tüm golf tutkunu kadınları ikin...

TFF Kararını Verdi! Beşiktaş, Veli Kavlak'a Tazminat Ödeyecek

Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu kararına göre, Beşiktaş sözleşmesini feshettiği Veli Kavlak'a 8 milyon 577 bin lira tazminat ödeyecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Beşiktaş Kulübü'nün 3 Ağustos 2018'de s&oum...

Fenerbahçe yine geri döndü!

Fenerbahçe yine geri döndü!


5 yıl önce Best Haber

Sarı-Lacivertliler, bu sezon derbilerdeki geleneğini yine bozmadı! Dün akşam Galatasaray karşısında 4. kez bir derbide geriye düşen Kanarya, 10 kişiyle maça dengeyi getirip puan kapmayı başardı.

Spor Toto Süper Lig’de 28. hafta mücadelesinde dün akşam Ülker Stadı’nda Galatasaray&rsqu...