loader
Ocak Programı Belli Oldu

Ocak Programı Belli Oldu

Muratpaşa Belediyesi’nin kent hayatına yeni bir soluk kazandıran Türkan Şoray Kültür Merkezi Ocak programı belli oldu. 6 etkinliğin gerçekleştirileceği Ocak’ta, Ataol Behramoğlu’nun yazdığı müzikli gösteri ‘Bebeklerin Ulusu Yok’ ve Türkiye’nin barok dönem enstrümanlarıyla Avrupa ve Osmanlı Barok dönem müziklerini yorumlayan İzmir Barok, ‘Muratpaşa’da Sanat Var” etkinlikleri kapsamında seyirciyle buluşacak. 
Muratpaşa Belediyesi’nin 26 Ekim’de Türk sinemasının ‘Sultan’ lakaplı oyuncusu Türkan Şoray’ın katılımıyla açılışını gerçekleştirdiği Kültür Merkezi’nin ocak ayı programı belli oldu.
SERGİYLE BAŞLIYOR
Kasım ve Aralık'ta 22 ayrı etkinlikte 15 bin sanatseverin akın ettiği Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde yeni yılın ilk etkinliği ressam Hayati Misman’in 50’nci sanat yılı anısına açacağı sergi olacak. Küratörlüğünü İbrahim Karaoğlu’nun yaptığı Şebnem Bahar Art Galeri’nin desteğiyle gerçekleşecek sergide ünlü ressamın resim, heykel ve gravürlerinden oluşan eserleri yer alacak. 11 Ocak Cuma saat 17.30’da açılacak sergi 3 Şubat’a kadar ücretsiz gezilebilecek. Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde ocak ayı programı GrahamFarrow’in yazdığı Emre Kınay’ın yönetmenliğini yaptığı ‘Yüzleşme’ isimli tiyatro oyunuyla devam edecek. Oyun 14 Ocak Pazartesi saat 20.00’de sahnelenecek.
MURATPAŞA’DA SANAT VAR ETKİNLİKLERİ
Ayın 3’üncü programı ise Muratpaşa Belediyesi’nin “Muratpaşa’da Sanat Var” etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek. 19 Ocak Cumartesi saat 20.00’de Türkiye’nin barok dönem enstrümanlarıyla Avrupa ve Osmanlı Barok Dönem müziklerini yorumlayan İzmir Barok, Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde sahne alacak. Yine Muratpaşa’da Sanat Var etkinlikleri kapsamında Ataol Behramoğlu’nun yazdığı müzikli gösteri ‘Bebeklerin Ulusu Yok’ sahnelenecek. Oyun, 25 Ocak Cuma saat 20.00’de.
SAHNEDE HALDUN DORMEN
Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde ay 26 Ocak’ta İlyas Yalçıntaş’ın ‘Akustik Konser’iyle devam ederken ocak ayı programı kapanışında Türk tiyatrosunun dev isimlerinden Haldun Dormen sahne alacak.  Dormen’in başrolünü oynadığı Moliere’in ölümsüz eseri ‘Kibarlık Budalası’ 28 Ocak’ta Antalyalı sanatseverlerle buluşacak. Dormen’in 9’uncu yılına giren oyunu 20.30’da sahnelenecek.  
 


Etiketler: Türkan Şoray Kültür Merkezi Ocak programı Muratpaşa Belediyesi Ataol Behramoğlu müzikli gösterisi Muratpaşa’da Sanat Var Muratpaşa’da Sanat Var etkinliği Türkan Şoray Kültür Merkezi

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Alanya'da yamaç paraşütü denize düştü: 1 ölü, 1 yaralı

Antalya'nın Alanya ilçesinde kontrolü kaybedilen yamaç paraşütü denize düştü, olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, Alanya'da pilot Sümeyye A. (26) ile yolcu Gülsüm Çelik'in (40) bulunduğu yamaç paraş&uu...

HESTOUREX 2019 SPOR TEMASIYLA KAPILARINI AÇTI

Vali Münir Karaloğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Hestourex 2019 Fuarı’nın açılışını gerçekleştirdi. Vali Karaloğlu Antalya turizmini on iki aya yaymak için spor turizminin çok önemli olduğunu vurguladı.

T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde bu sene ü...

Kepez’den semt pazarlarına ücretsiz servis 

Kepezlilerin yaşamlarını kolaylaştıran uygulamalarına bir yenisini daha ekleyen Kepez Belediyesi, semt pazarlarına ücretsiz servis hizmeti sunmaya başladı. 
Kepez Belediyesi, sosyal belediyecilikte yeni bir projeyi daha Kepezlilerin hizmetine sundu. Kepezlilerin yaşamlarını  kolaylaştıran uygulamalarına bir yenisini da...