loader
Ocağın Son Haftası FilmBox’da Yıldız Yağmuru Yaşanacak

Ocağın Son Haftası FilmBox’da Yıldız Yağmuru Yaşanacak

Sürükleyici öyküsü ve etkileyici sahneleriyle gelmiş geçmiş en başarılı diziler arasında gösterilen NARCOS’u Türkiye’de ilk kez TV ekranlarına getiren uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde yer alan önde gelen film ve dizi kanalı FilmBox, Ocak ayının son haftasında TV’de sinema keyfini dolu dolu yaşatacak.

Arnold Schwarzenegger, Demi Moore, John Cusack, Whoopi Goldberg ve daha birçok yıldız, eğlenceli, hareketli ya da duygusal filmlerle ekranlarımıza gelecek.

26 Ocak Pazar gecesi, saat 21:30’da ekrana gelecek Fabrika isimli filmin başrolünü, John Cusack üstleniyor. Filmde bir süredir azılı bir seri katilin peşinde iz süren bir polis dedektifinin öyküsü anlatılıyor. Dedektifin kızının kaybolması ile, işler bir anda kişisel ve karanlık bir hal alıyor…

27 Ocak Pazartesi gecesi, saat 21:30’da ekrana gelecek, Demi Moore’lu “Bunraku”, ismini 400 yıllık bir geçmişe sahip Japon kukla tiyatrosundan alıyor. Film, geçmiş ve geleceği birleştiren bir fantezi dünyasında geçiyor.

29 Ocak Çarşamba gecesi ise, FimBox’da Arnold Schwarzenegger fırtınası yaşanacak. 21:30’da ekranlara gelecek olan “Sabotaj”, narkotik suçlar bölümünden üst düzey bir ekibin yaşadığı, bir uyuşturucu kartelinin güvenli evine düzenlenen ve işlerin yanlış gittiği bir baskın sonrasında yaşadığı kabusu konu ediyor.

Ocak ayının son gecesi, 31 Ocak saat 21:30 ekranlara gelecek olan ve bir Broadway müzikalinden esinlenen “Bütün Kızlar Toplandık”, günümüzün kadın öykülerini eğlenceli bir dille anlatıyor. Filmde başrolleri, Whoopi Goldberg ve Janet Jackson paylaşıyor.

Bilgi için:

Süheyla İlhan / PRactice Communication Management

[email protected]

SPI International Hakkında:

SPI International, 6 kıtada 40 televizyon kanalı ve dijital servisleriyle faaliyet gösteren 65 milyon aboneye sahip global bir medya şirketidir. SPI aynı zamanda dünya genelinde 4K/Ultra HD içeriğin de en büyük toplayıcılarından biri konumunda yer almaktadır. Dünya çapında 1,400’den fazla operatörle iş birliği bulunan SPI, gelişmiş teknolojisi sayesinde internete bağlanabilen herhangi bir cihaz ile büyük global medya sağlayıcılar ve yerel OTT sağlayıcılar üzerinden abonelerine 4K/UHD programları da dahil olmak üzere, TV kanalları ve tüm film arşivine ulaşma imkanı sağlıyor. Yakın zamanda Hollanda’nın en büyük premium film servislerinden Film1’ın 4 kanalını ve dijital servislerini de portföyüne ekleyen SPI, büyüme ivmesini tüm hızıyla sürdürmektedir.

Dünya lideri film tedarikçisi ve televizyon programcısı kimliği ile, 25 yılı aşkın bir süredir uluslararası pazarda itibar sahibi olan SPI International, büyük lisans tedarikçileri iş birliğiyle yüksek talepli ilgi çekici içerikler sağlar.


Etiketler: NARCOS TV SPIİNTERNATİONAL FİLMBOX SİNEMA TÜRKİYE DİZİFİLM AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kadın ve iktidar

Kadın ve iktidar


6 yıl önce Best Haber

Bu iki kelimenin erkek egemen bir toplumda yan yana geleceği pek düşünülmese de tarihe bakıldığında kadınların iktidarı paylaşımı hep olagelmiştir. Türklerin, İslamiyeti kabul etmeden önce ana erkil bir toplum olarak yaşadığı bilinir. Osmanlıya baktığımızda ise Hürrem Sultanlar, Kösem Sultanların ...

‘Sen Varsın Öğretmenim’ şarkısının sahibi veda etti

Türkiye'deki çocuk şarkıları ve koro müziğinin efsane ismi Prof. Dr. Yücel Elmas 77 yaşında yaşamını yitirdi. TRT'de uzun yıllar boyunca çocuk şarkılarının seslendirilmesini sağlayan Elmas, birkaç nesil boyunca dillere pelesenk olan "Sen varsın öğretmenim" şarkısının da yazar�...

Yöresel yemekler profesyonellere öğretilecek

Alanya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından Alanya Özel Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi (AHEP) Gastronomi Mutfağı’nda organize edilecek kurs, 20 Kasım’da başlayacak. Alanya’ya özgü yöresel yemeklerin öğretileceği kurstaki bilgiler, 2 gün boyunca pr...