loader
Muhittin Böcek'ten Poşet Uygulamasına; Uygulamalı Tepki...

Muhittin Böcek'ten Poşet Uygulamasına; Uygulamalı Tepki...

Türkiye yeni yılı yeni bir uygulamayla karşıladı. Bundan böyle zincir marketler alışveriş poşetlerini parayla satacak. Poşetin fiyatı ise 25 Kuruş. Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Antalyalı tüketiciler de bu kararı tepkiyle karşıladı. “Çevreyi koruma” amacıyla çıkarılan bu kanunun plastik poşet kullanımını azaltacığından kimsenin şüphesi yok. Bu adım iyi niyetli adım gibi görünse de, her zaman olduğu gibi fatura yine halkın sırtına yüklendi. Bir kuruşun hesabını yaparak alacağı ürüne karar veren vatandaşlar poşet fiyatını fahiş ve yüksek buldu.

Bu uygulamaya tepki gösteren Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek vatandaşlara bez poşet dağıttı. Muhittin Böcek poşet uygulaması için şöyle dedi:

“Antalyalı hemşehrilerimiz geçim sıkıntısından çok şikayetçi. Antalyalı anneler evlatlarının iş bulamamasından, yavrularının evlenememesinden çok şikayetçi. Antalya gibi tarımın ve turizmin başkenti olan bir ilde geçim sıkıntısı ve işsizlik problemi yaşanması mantıklı değil. Biz, Antalya’nın kaynaklarının Antalyalıya harcanmadığını düşünüyoruz. Yerelden kalkınma projelerimizle, katılımcı yönetim modellerimizle yeni istihdam alanları oluşturmayı hedefliyoruz. 25 Kuruş’un bile hesabını sorabilmek için Antalya’yı ben değil artık “biz” yönetmeli diyoruz! Antalya Antalya’ya yeter diyoruz! 

Vatandaşımıza destek olabilmek, 25 Kuruş’larına sahip çıkabilmek için bu poşetleri dağıtıyoruz. Göreve geldiğimizde sadece sahip çıkmak için değil kaynak yaratmak için de elimizden geleni yapacağız!”
 


Etiketler: Muhittin Böcek'ten poşet uygulamasına tepki Konyaaltı Belediyesi bez poşet dağıtımı Muhittin Böcek bez poşet dağıtımı Antalya bez poşet dağıtan belediyeler bez poşet dağıtımı Antalya

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda Pozitif Yaşam Söyleşisi

Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım programı tarafından düzenlenen Uygulamada Halkla İlişkiler ve İletişim Etkinlikleri kapsamında Yazar ve Halkla İlişkiler Uzmanı Serkan Akkuş ‘Pozitif Yaşam Hayal Mi? Durma Harekete Geç’ konulu söyleşisi ile öğre...

Yörsiad_Yörük tadında sohbetler

Yörsiad_Yörük tadında sohbetler


6 yıl önce Best Haber

YÖRSİAD ( Yörük Sanayici İş Adamları Derneği ) Gastronomi tarafından düzenlenen 'Doruk Özkan ile Yörük Tadında Sohbetler' Söyleşisinin ilk konuğu Antalya’nın tanınmış, başarılı iş insanlarından Hilmi Beken oldu.

Hilmi Beken’in söyleşisi ile başlayan sohbet topla...

Kaş Belediyesi’nden 1 milyon 250’bin TL’lik sathi asfalt yatırımı

Kaş Belediyesi’nden 1 milyon 250’bin TL’lik sathi asfalt yatırımı
Üzümlüye modern yol
Kaş Belediyesi Üzümlü Mahallesi’ni modern ulaşıma kavuşturuyor. Sathi asfalt çalışmalarını
yerinde inceleyen Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulut...