loader
Meral Akşener'den Ergenekon davası kararı sonrası sert açıklamalar

Meral Akşener'den Ergenekon davası kararı sonrası sert açıklamalar

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün kararı açıklanan Ergenekon soruşturmasına ilişkin yaptığı değerlendirmede, ''Genelkurmay Başkanı'nı 'örgüt lideri' diye tutuklayanları, 'kumpas davasının savcısıyım' diye övünenleri Allah’a havale ediyorum.'' dedi.

İyi Parti lideri Akşener mecliste partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Akşener'in konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

"Her geçen gün artan bir ilgiyle bizleri takip eden, destek olan aziz milletimizi muhabbetle selamlıyorum. Birkaç gün önce kara kuvvetlerimizin 2228. Yılını kutladık. Gittikleri yerde mazlumu koruyan ordumuzu, gazi meclisimizden saygıyla selamlıyorum. Tarih şahittir ki Mehmetçiğin postalının bastığı yerde gül biter.

''Allah’a havale ediyorum''

Kağıttan kaplanmış diye ordumuza hakaret edenleri, Genelkurmay Başkanı'nı 'örgüt lideri' diye tutuklayanları, 'kumpas davasının savcısıyım' diye övünenleri Allah’a havale ediyorum. Ülkemiz yepyeni bir dönemi eski ve büyüyen sorunlarla karşılıyoruz. Zaman zaman devletlerin sorunları olur ama bu kez aynı hatalara tekrar düşen bir iktidar var. Dünya birkaç gündür Japonya’daki G-20 zirvesini konuşuyor.

Türkiye’ye yaptırım planlayanlara, tezgah hazırlayanlara karşı devletimizin yanındayız. Trump ile görüşme maalesef rehin alındığımızı ortaya koydu. Dünün 'Eyy Trump’ı, bugünün 'dostum Trump’ı' papazı da bırak dedim bırakıverdi dedi. Trump’ın açıklamalarında yaptırımların gündemden düştüğüne dair bir izlenim yok. Görünen o ki S-400’ler alınsa bile depolarda çürüyecek, gıcır gıcır patriotlar, Boeingler alınacak.

"Sayın Erdoğan'a soruyorum"

İktidar, Suriye’deki hatalarını küçük bir ölçekte Libya’da yapmaya devam ediyor. Libya’da serbest bırakılan vatandaşlarımıza ve ailelerine geçmiş olsun diyorum. Allah aşkına, şu anda sapır sapır dökülen uyduruk sisteme Türkiye neden geçti? Ben sayın Erdoğan’ın bir kez daha fena halde tufaya getirildiğini, bu sefer de yakın çevresi ve ortağı tarafından kandırıldığını düşünüyorum.

Sayın Erdoğan’a soruyorum. Yapılan her yanlış icraatın sorumlusu değil misiniz? Ak Parti ile milletin arasına zengin, şımarık yöneticiler girdi. Bunlar şahsi tercihleriniz, ama bizi ilgilendiren kısmı milletimize verdiği zarar. Siz her şeyi bildiğinizi sanıyorsunuz, zararı milletimiz ödüyor. Millet fırsat eşitliği ve hakça bölüşme istiyor, siz beş müteahhite veriyorsunuz."

KAYNAK: İNTERNETHABER.COM

 

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız; https://besthaber.com.tr/haber-elon-musk-falcon-heavy-ucusundaki-kazanin-sebebini-acikladi-863


Etiketler: iyi parti merak akşener

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

İsmi kesinleşen İsmail Küçükkaya’dan ilk açıklama

AK Parti adayı Binali Yıldırım ile CHP adayı Ekrem İmamoğlu’nun ortak yayınını yönetecek olan İsmail Küçükkaya isminin kesinleşmesinin ardından bir açıklama yaptı.

FOX TV Çalar Saat programı sunucusu ve gazeteci İsmail Küçükkaya, Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu&rs...

İMAMOĞLU’NDAN “AB-TÜRKİYE İMZA SÜRECİ”YLE İLGİLİ İLGİNÇ YORUM: “O GÜN DOĞAN BİR İNSAN, BENDEN 8 YAŞ BÜYÜK OLURDU”

 


İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger’in davetlisi olarak 27 ülkenin büyükelçileriyle bir araya geldi. “1963’te AB ile imzaladığımız sürecin 57. yılındayız” diyen İmamoğlu, “O g&uum...

CHP'den Erdoğan'a: Şehitlere

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Genel Merkezi'nde basın toplantısı düzenledi.

Öztarak, 31 Mart yerel seçimlerinin sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunarak "Belediye başkanlarımız mazbatalarını aldılar ama itirazlar sürmektedir. Bu demokrasi tarihimizde eşine az ras...