loader
Kumluca Meslek Yüksekokulu En Özel Misafirlerini Ağırladı

Kumluca Meslek Yüksekokulu En Özel Misafirlerini Ağırladı

Akdeniz Üniversitesi Kumluca Meslek Yüksekokulu İşletme Yönetimi programı öğrencileri Öğr. Gör. Özer Coşman öncülüğünde, Kumluca Kasapçayırı Ortaokulu’nda eğitim gören engelli öğrenciler için farkındalık etkinliği düzenledi.

Etkinlik programı kapsamında engelli kardeşlerini Kumluca Meslek Yüksekokulu bünyesinde ağırlayan İşletme Yönetimi programı öğrencileri, özel misafirleri için eğlence dolu bir program düzenledi. Öğrenciler, düzenlenen toplu doğum günü kutlaması, renkli boyalarla yapılan el baskıları gibi çeşitli etkinliklerle doyasıya eğlendiler.

İşletme Yönetimi Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Özer Coşman, “Birbirini seven insanlar için engeller tatlı bir tebessümden ibarettir sözünden hareketle, öğrencilerimin istek ve gayretleriyle bu tebessümü daha da büyüttüğümüzü düşünüyorum” diye konuştu.

Kahkaha seslerinin eksik olmadığı etkinlik programı İşletme Yönetimi öğrencilerinin engelli kardeşlerine hediyelerini vermeleri ile sona erdi. Kumluca Kasapçayırı Ortaokulu Müdür Yardımcısı Nurten Akdoğan yaşanılan güzel gün için tüm öğrencileri adına teşekkür ederek günü noktaladılar.

Öğr. Gör. Fatma YİĞİT AÇIKGÖZ

Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü


Etiketler: AKDENİZ ANTALYA KUMLUCA ÖZERCOŞMAN KUMLUCAKASAPÇAYIRI

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

ATSO’da Gümrük Birliği Konuşuldu

İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) ve Avrupa Birliği ve Küresel Araştırmalar Derneği (ABKAD) ortaklığıyla yürütülen “Sivil Toplumun Sesi” projesi Antalya toplantısı Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO)’nın ev sahipliğinde gerçekleşti. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Atatürk Konferans Salonu&...

Çankaya’ya 6 bin m2 yeni park

Çankaya’ya 6 bin m2 yeni park


1 yıl önce Best Haber

Kepez Belediyesi, Çankaya Mahallesi’nde 6 bin 200 metrekare (m2) alan üzerine kurulacak olan parkın yapımına başladı.

Kepez Belediyesi, bitki ve ağaç dikimleriyle ilçenin çehresini güzelleştirirken, mahalle parklarına yenilerin...

MAVİ BAYRAKLI PLAJ ÖDÜLLERİNİN GALİBİ ANTALYA OLDU

2018 yılının mavi bayrak ödülleri listesi açıklanırken, mavi bayrağa en çok Antalya plajlarının sahip olduğu görüldü.

Kültür ve Turizm Bakanlığı verilerinden derlenen bilgilere göre, mavi bayrağa en çok Antalya plajlarının sahip olduğu görüldü. Böyle...