loader
KORKUTELİ’NDE MİLLET İTTİFAKI’NIN ADAYLARINA YOĞUN İLGİ

KORKUTELİ’NDE MİLLET İTTİFAKI’NIN ADAYLARINA YOĞUN İLGİ

CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek ve İYİ Parti Korkuteli Belediye Başkan adayı Halil Kara’nın ortaklaşa kullanacakları Korkuteli’ndeki seçim ofisi açıldı. 
Açılışa CHP’den Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek, Antalya Milletvekili Cavit Arı, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ve Korkuteli İlçe Başkanı Yıldıray Çıldır katılırken, İYİ Parti’den İl Başkanı Ahmet Aydın, Antalya Milletvekilleri Feridun Bahşi, Hasan Subaşı ve Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tıknaz seçim ofisinin açılışında yer aldı. 
Açılıştaki kalabalığın bir şeylerin habercisi olduğunu belirten CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, “31 Mart yerel seçimlerinde, ittifak içinde olduğumuz İYİ Parti ile birlikte hem Korkuteli’ni hem de Büyükşehir Belediyesi’ni kazanacağız. Antalyalıların özlem duyduğu, halktan yana hizmet üreten belediyecilik anlayışını iktidara taşıyacağız” ifadelerini kullandı.
31 Mart’tan sonra Antalya’nın, katılımcı ve toplumcu bir anlayışla yönetileceğini dile getiren Kumbul sözlerine şöyle devam etti: “Derman belediyecilik sloganıyla çıktığımız bu yolda adaylarımız vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Gittiğimiz her yerde üreticilerimizin, emekçilerimizin yanında olacağımızı, doğamızı ve Antalya’mızın değerlerini koruyacağımızı belirtiyoruz” dedi. 
Seçim açılışının ardından CHP heyeti, Korkuteli İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, partililerle buluştu.
 


Etiketler: KORKUTELİ’NDE MİLLET İTTİFAKI ADAYLARINA İLGİ CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek CHP Antalya İl Başkanı CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul İYİ Parti Korkuteli Belediye Başkan adayı Halil Kara

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Zafer Bayramı Edip Akbayram konseriyle coşkuyla kutlandı

Zafer Bayramı Edip Akbayram konseriyle coşkuyla kutlandı
On binler Cumhuriyet Meydanı’nda buluştu
Antalya Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 97. Yıldönümünü on
binlerin akın ettiği Cumhuriyet Meydanı'nda Edip Akbayram konseri ile kutladı. Başkan
...

KEPEZ KİTAP FUARI'NA REKOR ZİYARETÇİ

Kepez Belediyesi’nin bu yıl 2’ncisini düzenlediği Kepez Kitap Fuarı, 10 günde 400 bin kitapseveri ağırladı.

Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Kepez Kitap Fuarı, sona erdi. Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde 8 -17 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen fuar, rekor k...

Kepez’in önceliği çalışanlarının güvenliği

Çalışanlarının haklarını alın teri kurumadan ödeyen Kepez Belediyesi,  çalışanlarının güvenliğine de büyük önem veriyor. Kepez Belediyesi’nde bin 965 personele İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi semineri verilirken, bin 924 personel de sağlık taramasından geçti.

Ke...