loader
KORKUTELİ’NDE MİLLET İTTİFAKI’NIN ADAYLARINA YOĞUN İLGİ

KORKUTELİ’NDE MİLLET İTTİFAKI’NIN ADAYLARINA YOĞUN İLGİ

CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek ve İYİ Parti Korkuteli Belediye Başkan adayı Halil Kara’nın ortaklaşa kullanacakları Korkuteli’ndeki seçim ofisi açıldı. 
Açılışa CHP’den Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek, Antalya Milletvekili Cavit Arı, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ve Korkuteli İlçe Başkanı Yıldıray Çıldır katılırken, İYİ Parti’den İl Başkanı Ahmet Aydın, Antalya Milletvekilleri Feridun Bahşi, Hasan Subaşı ve Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tıknaz seçim ofisinin açılışında yer aldı. 
Açılıştaki kalabalığın bir şeylerin habercisi olduğunu belirten CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, “31 Mart yerel seçimlerinde, ittifak içinde olduğumuz İYİ Parti ile birlikte hem Korkuteli’ni hem de Büyükşehir Belediyesi’ni kazanacağız. Antalyalıların özlem duyduğu, halktan yana hizmet üreten belediyecilik anlayışını iktidara taşıyacağız” ifadelerini kullandı.
31 Mart’tan sonra Antalya’nın, katılımcı ve toplumcu bir anlayışla yönetileceğini dile getiren Kumbul sözlerine şöyle devam etti: “Derman belediyecilik sloganıyla çıktığımız bu yolda adaylarımız vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Gittiğimiz her yerde üreticilerimizin, emekçilerimizin yanında olacağımızı, doğamızı ve Antalya’mızın değerlerini koruyacağımızı belirtiyoruz” dedi. 
Seçim açılışının ardından CHP heyeti, Korkuteli İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, partililerle buluştu.
 


Etiketler: KORKUTELİ’NDE MİLLET İTTİFAKI ADAYLARINA İLGİ CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek CHP Antalya İl Başkanı CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul İYİ Parti Korkuteli Belediye Başkan adayı Halil Kara

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Sigara İmalatı Yapılan İki Ayrı Adrese Operasyon Düzenlendi

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince ilimizde kaçak sigara satışı yapan kişi ve organizasyonlara yönelik yapılan çalışmalarda;
Muratpaşa ilçesinde bina altında bulunan depoda ...

BÖCEK’İN ÖNLENEMEYEN YÜKSELİŞİ…

Gazeteciler; gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini

samimiyetle yazmalıdırlar… M. Kemal ATATÜRK  (1929)

...
Başkan Turgay Genç mezun olduğu Çağlayan Lisesinin Kariyer Günleri’ne katıldı

Başarı hikayesini öğrencilerle paylaştı
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, mezun olduğu Çağlayan Lisesi'nin öğrencileriyle bir araya geldi. Öğrencilik anılarını anlatan Başkan Genç, Çağlayan Lisesi'nin kuruluşunun 50. yılı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte &ou...