loader
KÖK için büyük yarış !

KÖK için büyük yarış !

ATSO’nun geleneksel ödül törenlerini tek bir çatı altında toplayan ve kısa adı “KÖK” olan “Kente Önem Katanlar” Ödülleri’ne yoğun bir başvuru olduğunu belirten Davut Çetin, “ATSO KÖK Ödülleri’nin gördüğü ilgiden çok memnunuz. KÖK Ödülleri için çok sayıda başvuru aldık, almaya da devam ediyoruz. Bu yıl ilk kez verileceği için yoğun talep üzerine başvuru süresini bir hafta uzatma kararı aldık. Kişi veya kuruluşlar 21 Şubat tarihine kadar www.kenteonemkatanlar.org web sayfası üzerinden kendi adlarına da başvurabilirler, aday da önerebilirler” dedi.

 KÖK Ödülleri kapsamında İnovasyon, Dijital Dönüşüm, Bilim, Eğitim, Kültür-Sanat, Spor, Çevre, Kurumsal Sosyal SorumlulukAntalya AraştırmasıBasın” olmak üzere toplam 10 kategoride “Kent Ödülleri” verileceğini belirten Davut Çetin, ATSO KÖK Ödülleriyle ilgili şunları kaydetti;

“KÖK, Kente Önem Katanlar başlığının kısaltmasıdır. ATSO KÖK, kentin önemine atıf yapmakta, ekonominin kentin köklü değerleriyle birlikte gelişeceğini ifade etmektedir. Bir kenti kent yapan köklü kuruluşları, tarihi değerleri, kentin kültürü, eğitim, bilim, sanat gibi zenginlikleridir. Bir kent ekonomisi, kuruluşları, eğitimi, sanatı, basınıyla bir bütün olarak gelişebilir.

ATSO olarak geleneksel ödül kategorilerimizden vazgeçmeden geleneklerimizi ve geleceğimizi ‘Kente Önem Katanlar’, KÖK Ödülleri çatısı altında birleştirdik. Bu yıldan itibaren geleneksel ödül kategorilerimizin yanı sıra Kent Ödülleriyle artık sadece üyelerimize değil, Antalya’ya değer katan, önem katan kişi ve kuruluşlara da ödül veriyoruz. Böylece ATSO Ödüllerini, aynı zamanda kent adına Antalya ödülüne dönüştürüyoruz.

KİŞİLER DE KURUMLAR DA ADAY OLABİLİR, ADAY GÖSTERİLEBİLİR

Bu ödüller hem kişilere hem kurum veya kuruluşlara verilebilir. Kent ödüllerinin bazılarına üyelerimizin de şirket olarak başvurmalarını önemsiyorum. Çünkü çevre, eğitim, sosyal sorumluluk, kültür-sanat ödüllerimizin asıl amacı bu konularda hem kent hem üyelerimiz nezdinde farkındalığı artırmak ve teşvik edici olmaktır. Günümüzde bir şirketin değeri sadece cirosuyla değil, çevreye, eğitime, sanata katkısıyla, sosyal sorumluluk projeleriyle ölçülmektedir. Artık kişilerin özgeçmişlerinde bile sosyal sorumluluk çalışmalarına bakılmaktadır. Dolayısıyla üyelerimizin bu kategoride de yarışmasını da önemsiyoruz.”

 ÖDÜL ALANLARIN İSİMLERİ SPOR SALONUNDA YAŞATILACAK

 KÖK Ödülleri kapsamında her yıl bir sosyal sorumluluk projesine imza atılacağını vurgulayan Davut Çetin, “ATSO olarak eğitime her zaman önem veren bir kurum olduk. Bu yılın sosyal sorumluluk projesi temasını, geleceğin iyi eğitimli gençlerin ellerinde yükseleceğinden hareketle, ‘Eğitim’ olarak belirledik.

Bu çerçevede, 2020 yılı KÖK Ödüllerini kazananlar adına Antalya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bir spor salonu yapımı çalışmalarına başladık. Salonun girişinde ‘Bu Spor Salonu, ATSO’nun 2020 Yılı Ödül Sahipleri Adına Yaptırılmıştır’ plaketiyle ödül alanların isimlerini yazdıracağız. Böylece KÖK ödülü alanlar adına kentimize ve çocuklarımıza güzel bir eser kazandırmış olacağız. Bu projemizin ülkemizdeki ve şehrimizdeki tüm kurumlara örnek olmasını, bir etkileşim yaratarak bu tür projelerin gelişmesini temenni ediyorum” dedi.

ATSO KÖK Ödülleri için başvuruların 21 Şubat 2020 tarihine kadar www.kenteonemkatanlar.org web sayfası üzerinden alınacağını belirten Davut Çetin, ödül alanların ATSO’nun kuruluş tarihi olan 3 Nisan 2020 tarihinde açıklanacağını kaydetti.

 


Etiketler: ATSO KÖKÖDÜLLERİ DAVUTÇETİN KENTEÖNEMKATANLAR ATSOKÖKÖDÜLLERİ DİJİTALDÖNÜŞÜM KÜLTÜRSANAT BİLİM EĞİTİM AKDENİZ ANTALYA ANTALYABESTHABER ANTALYADUYURU

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Vodafone Tv'nin ilk dizisi ''Kafa Doktoru''

Dijital dizi platformları arasına katılmaya hazırlanan Vodafone TV’nin ilk dizisi “Kafa Doktoru”, güçlü oyuncu kadrosuyla göz dolduruyor. Yönetmenliğini ve yapımcılığını Ozan Özcan’ın üstlendiği, senary...

Geleceğin çalışanları kişisel gelişime önem veriyor

Hizmet verdiği 67 ülkede her gün 100 milyon kişinin yaşamına dokunan Sodexo, Global İşyeri Araştırması ile geleceğin çalışanlarının nabzını tuttu. Sodexo’nun çalışanlarıyla yaptığı görüşmeler ışığında yapılan araştırmaya katılan Z jenerasyonunun (1999 ve sonrası doğumlular) iş yeri...

Türkiye nin tercihi...

Türkiye nin tercihi...


5 yıl önce Best Haber

Geçen yıl Ocak ile Kasım döneminde trafiğe kaydı yapılan araç sayısı 607 bin 595 olurken, kaydı yapılan otomobillerin yüzde 55,3’ü dizel yakıtlı olarak kaydedildi.

Medya takibinin öncü kurumu Ajans Press, otomobiller ile alakalı basına yansıyan haber adetlerini...