loader
Koğuşta tek başına! Adnan Oktar geçen hafta getirilmiş

Koğuşta tek başına! Adnan Oktar geçen hafta getirilmiş

Türkiye gündemini sarsan bir operasyonlar zinciri neticesinde birbirinden vahim suçlamalarla tutuklanan Adnan Oktar ve beraberindeki 170 tutuklu sanık yarın ilk kez hakim karşısına çıkmaya hazırlanırken son detaylar da belli oldu. Oktar ve ‘kedicikleri’ bulundukları cezaevlerinden geçtiğimiz hafta İstanbul’a nakledilmiş.

 

Oktar’ın geçtiğimiz Çarşamba günü Edirne’den Silivri Cezaevi’ne nakledilerek tek başına bir koğuşa konulduğu, civar illerdeki cezaevlerinde kalan sanıkların da peyderpey Silivri Cezaevleri kampüsüne getirildiği ortaya çıktı.

 

Bu kapsamda en son Cuma günü Kocaeli’deki kadın cezaevinde tutuklu olan ve ‘kedicik’ olarak bilinen sanıklar Silivri’ye getirildi. 30. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek dava öncesi bazı sanıkların da mazeret bildirerek duruşmaya katılmayacaklarına dair dilekçe verdikleri öğrenildi.

 

KAYNAK: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/kogusta-tek-basina-adnan-oktar-gecen-hafta-gelmis-41331171


Etiketler: Adnan Oktar Kedicikler Silivri Cezaevi

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Tatil planı için en doğru adres Gaming İstanbul!

Oyun, espor ve dijital eğlence fuarı Gaming İstanbul için geri sayım heyecanı sürüyor. Bu yıl 100 bin oyuncu ve oyun severi ağırlamaya hazırlanan fuarda aileler ve çocukları için yepyeni ve birbirinden özel deneyimler bir arada olacak.

...
Selahattin Demirtaş, tahliye kararını değerlendirdi

HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, tutuklu yargılandığı ana davadan tahliye kararı verilmesiyle ilgili konuştu. Kararı yeni adli yıl için olumlu bulan Demirtaş, "İyi, adil ve hukuka uygun" ifadelerini kullandı.

HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın avukatları, tahliye kararın...

2019 AvivaSanın ödül yılı oldu

2019 AvivaSanın ödül yılı oldu


5 yıl önce Best Haber

Bireysel emeklilik fon büyüklüğü sektör lideri AvivaSA bu sene, 4’ü uluslararası ve 3’ü ulusal olmak üzere, 7 ayrı ödüle kayık gör&uum...