loader
Kepez’in sultanları göz doldurdu

Kepez’in sultanları göz doldurdu

Kepez Belediyespor Kulübü Bayanlar Voleybol Takımı, Bölgesel lig finallerindeki son maçını Pamukkale Belediyespor ile yaptı. Isparta Işıkkent Spor Salonundaki karşılaşmayı Kepez’in sultanları 3-1 kazanarak, turnuvayı 3’ncü bitirdi.

Bölgesel Lig Finallerinde Kepez Belediyespor Kulübü Bayanlar Voleybol Takımı, Isparta da Denizli Merkezefendi Belediyesi, Fethiye Doğa Koleji ve Pamukkale Belediyesinin voleybol takımları ile karşılaştı. Kepez Belediyespor Bayan Voleybol Takımı,  son maçında Pamukkale Belediyesporu 3-1 yenerek turnuvayı 3’ncü bitirdi. Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Hakan Çatal  yaptığı değerlendirmede, üç gün süren müsabakalar sonucunda, yaş ortalaması 16 olan Bölgesel Lig Takımımız  gelecek için bizleri ümitlendirmiştir. Bu nedenle gayret ve çabalarından dolayı Voleybol Şube Sorumlumuz Kürşad Altıntaş'ı, antrenörlerimizi ve tüm sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum dedi.


Etiketler: KEPEZBELEDİYESPORKLÜBÜ BAYANLARVOLEYBOLTAKIMI PAMUKKALEBELEDİYESPOR KEPEZİNSULTANLARI SPOR AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Muratpaşa Belediyesi yaraları sarıyor

Muratpaşa Belediyesi, Antalya’da geçen haftalarda etkili olan fırtına, hortum ve sağanak yağışta sera ve evleri zarar gören 26 aileye 2 bin 500’er lira maddi yardımda bulundu. Muratpaşa Belediyesi ayrıca zarar gören evlerin bakımına ve seraların temizliğine destek veriyor. 
Antalya’da Ocak ayın...

Finike Altuncan Hatun Kadınlar Plajı sezonu açtı

Antalya’nın batı ilçelerine hizmet veren ve kadınların yoğun ilgi gösterdiği Büyükşehir
Belediyesi Finike Altuncan Hatun Kadınlar Plajı’nda sezon açıldı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Sarısu Kadınlar Plajı’nın ardından Finike Altuncan Hatun
Kadınlar Plajı&rsq...

Ünal Kepez kitap fuarına hayran kaldı  

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Kepez Belediyesi’nin bu yıl ikinci kez düzenlediği ‘Kepez Kitap Fuarı’nı ziyaret etti. Ünal yayıncı ve yazarlarla sohbet etti ve birkaç kitap satın aldı. 
Kepez Belediyesi’nin yeşile duyarlı Kitap Fuarı, kapılarını kitapseverlere a&cced...