loader
Kepez in güreşçilerinin sırtı yere gelmiyor

Kepez in güreşçilerinin sırtı yere gelmiyor

Okullar Arası Yıldız Kızlar Türkiye Güreş Şampiyonasında Kepez Belediyespor Kulübü  alt yapısında yetişen 36 kilogramda Elif Atakan ve 62 kilogramda Çisem Önder Türkiye  3.sü oldu.

Tokat’ta gerçekleştirilen ve 270 sporcunun katıldığı Okullar Arası Yıldız Kızlar Türkiye Güreş Şampiyonasından  Kepez Belediyespor Kulübü  güreşçileri 2 bronz madalya ile döndü. Okullar Arası Yıldız Kızlar Türkiye Güreş Şampiyonasında Kepez Belediyespor Kulübü  alt yapısında yetişen 36 kilogramda Elif Atakan ve 62 kilogramda Çisem Önder Türkiye  3.sü oldu. Tarif edilemez bir mutluluk yaşadığını dile getiren Çisem Önder, “Hedefim Türkiye birincisi olmak. Bizleri her alanda yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Sayın Hakan Tütüncü’ye ve Kepez Belediyespor Kulübü Başkanımız Hakan Çatal ve antrenörlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi. 62 Kilogramda Türkiye 3. sü olan Elif Atakan’da “Kepezimizi ve Antalya’mızı en iyi şekilde temsil ettik. Hedefimiz Türkiye Birinciliği… Bizleri destekleyen başkanlarımıza ve kulübümüze teşekkürler” diye konuştu.


Etiketler: OKULLARARASIGÜREŞ KIZLARTÜRKİYEGÜREŞŞAMPİYONASIİ KEPEZBELEDİYESPOR TOKAT YILDIZKIZLAR ELİFATAKAN HAKANTÜTÜNCÜ SPOR AKDENİZ ANTALYA ANTALYAHAKKINDA ANTALYADUYURU

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

NURİ ÖZALTIN GOLF TURNUVASI BAŞLIYOR

Avrupa’nın en büyük amatör golf etkinliklerinden biri olan “Nuri Özaltın Memorial Golf Trophy” 25 Ocak-1 Şubat tarihleri arasında Gloria Golf Kulübü sahalarında dördüncü kez düzenleniyor.

Türkiye Golf Federasyonu’nun resmi turnuvası olan “Nuri Özalt...

Fenerbahçe'de transferde golcü operasyonu resmen başladı!

Transfer çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe, golcü konusunda girişimlerini hızlandırdı...

Kabus gibi bir sezonu geride bırakan Fenerbahçe, transfer çalışmalarına hızlı başladı. İşte listedeki o isimler...

...
Atay Uslu'dan spora destek

Atay Uslu'dan spora destek


5 yıl önce Best Haber

Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Finike İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünü ziyaret etti. 

TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Finike İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünü ziyaret ederek m&u...