loader
Kepez’in gençleri sporcularla buluşuyor

Kepez’in gençleri sporcularla buluşuyor

Kepez Şahinevler Ortaokul öğrencileri, 'Sporcu Gençlik Buluşmaları' kapsamında Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün sporcularıyla buluştu.

Kepez Belediyesi, Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kepez Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen 'Sporcu Gençlik Buluşmaları' devam ediyor. 2019-2020 Eğitim ve Öğretim sezonunun 'Sporcu Gençlik Buluşmaları'nın bu haftaki rotası Kepez Şahinevler Ortaokul oldu. Sporcu Gençlik Buluşmaları'na Kepez Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yüksel Dorul, Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal ve Kepez Belediyespor Kulübü sporcuları katıldı. Sporcu Gençlik Buluşması'nın açılış konuşmasını yapan Kepez Şahinevler Ortaokulu Müdürü Yasin Temiz, projenin okullarında gerçekleştirilmesinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye teşekkür etti.

Genç yetenekler keşfedilecek

Kepez Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yüksel Dorul da, Sporcu Gençlik Buluşmaları Projesi'nin  amacının sporu seven destekleyen ve önemseyen bir gençlik yetiştirmek olduğunu vurguladı. Proje ortaklarıyla dört yıldır aynı şevk ve kararlılıkla sürdürülen projenin kendilerine büyük bir heyecan verdiğini dile getirdi. Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal, gençlerin spora bakış açısını değiştirmek, onlara sporu sevdirmek ve sporu gençlerin yaşam şekli haline getirmenin en büyük amaçları olduğunu dile getirdi. Dolu dolu bir kış sezonu geçirdiklerini de belirten Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal, “Devam eden Futbolcu Fabrikası Turnuvası’nda sona yaklaşıldı. 12 Mart tarihinde Belediye Başkanımız Hakan Tütüncü’nün katılımıyla Voleybol ve Basketbol Fabrikası Turnuvaları başlayacak. Futbol, Voleybol ve Basketbol başta olmak üzere tüm branşlarda düzenlenen turnuvalarla yeni genç yetenekler keşfedilecek. “ dedi.


Etiketler: KEPEZBELEDİYESİ HAKANTÜTÜNCÜ SPORCUGENÇLİKBULUŞMALARI AKDENİZ ANTALYASPOR

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Oynamayanlarla yolları ayırmamız gerekiyor

Stadyumda gerçekleştirilen toplantıya Divan Başkanlık Kurulu üyeleri ve Divan Kurulu üyelerinin yanı sıra Başkan Ali Ay, İkinci Başkan Ali Ademoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve üyeler katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç, ...

Minik kramponlardan büyük başarı

Minik kramponlardan büyük başarı


5 yıl önce Best Haber

Aksu Belediye Spor U 12 futbol takımı minikler liginde elde ettiği başarılı

sonuçlarla göz dolduruyor. Hafta sonu Konyaaltı Kartalları Gençlik Spor

Kulübü ile karşılaşan Aksu temsilcisi karşılaşmadan 3-0’lık galibiyetle

ayrıldı.

U 12 Minikler Liginde mücadele ...

Burak Yılmaz Galatasaray maçında sahada olacak mı? İşte cevabı.

Süper Lig'in 8. haftasında MKE Ankaragücü ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş'ta Burak Yılmaz sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Önümüzdeki hafta Galatasaray ile çok önemli bir derbi maçında karşı karşıya gelecek olan siyah-beyazlılarda gözler golcü futbolcunun ...