loader
Kepez de galibiyet sevinci

Kepez de galibiyet sevinci

Kepez Belediyespor U-19 Takımı, Karayolları Tesislerinde Yolspor ile karşı karşıya geldi. Kepez Belediyespor mücadeleyi 6-1 kazandı.

Kepez Belediyespor U-19 Futbol Takımı, sezonun ikinci yarı ilk maçını Yolspor ile yaptı.  Karayolları Tesislerindeki karşılaşmayı Kepez Belediyespor U-19 Futbol Takımı, 6-1’lik üstünlükle kazandı. Kepez Belediyespor’un golleri Fatih Timur Polat, Hakan Gümüş , Ali Eren Yıldırım, Emir Can Keskin ve Samet Ulusoy’dan geldi. Karşılaşmada Fatih Timur Polat topu 2 kez kaleye gönderen futbolcu oldu. Kepez Belediyespor Kulübü U-19 Antrenörü Emin Pehlivan yaptığı açıklamada sezonun ikinci yarısının ilk maçında futbolcuların ortaya koydukları performanstan dolayı mutlu olduklarını, U-19 Liginde mücadelelerine emin adımlarla devam edeceklerini söyledi.


Etiketler: KEPEZBELEDİYESPOR YOLSPOR FUTBOL SPOR AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Fenerbahçe'de Volkan Demirel depremi!

Fenerbahçe'de Volkan Demirel'le ipler koptu. Tecrübeli file bekçisiyle yapılan görüşmede ayrılık kararı tebliğ edildi.

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona eren ve geleceği tartışılan Volkan Demirel için yola devam edilmeme kararı alındı. 

...
Minik Akrepler Uluslararası Arenada

Minik Akrepler Uluslararası Arenada


6 yıl önce Best Haber

Antalyaspor U12 Takımı, yarın başlayacak olan 2019 Uluslararası U12 İzmir Kupası’nda mücadele edecek. Avrupa’dan aralarında Chelsea, Milan, Ajax, PSV Eindhoven, Manchester City, Parma, Marsilya, Glasgow Rangers, Anderlecht, Celtic, Celta Vigo, Benfica, Hamburg, Porto, Valencia, Lazio, Leicester City ve Monaco gibi Avrupa’nı...

Türk Milli boksör Buse Naz Çakıroğlu'ndan 2019 Avrupa Oyunları'nda altın madalya!

Rakibini 4-1 mağlup eden Türk Milli boksör Buse Naz Çakıroğlu, 2019 Avrupa Oyunları'nda altın madalya aldı.

Belarus'un başkenti Minsk'te düzenlenen 2019 Avrupa Oyunları'nın son gününde milli boksör Buse Naz Çakıroğlu, 51 kilo finalinde Rus Svetlana Soluianova ile karşı...