loader
KEMER’DE TOPLU SÜNNET HEYECANI

KEMER’DE TOPLU SÜNNET HEYECANI

KEMER’DE TOPLU SÜNNET HEYECANI


Kemer Belediyesi Toplu Sünnet  Şöleni için kaydı yapılan çocukların sünnetlerine başlandı. 130 çocuk, Kemer’de özel bir hastaneye götürülerek sünnet ettiriliyor. Aileler organizasyon için Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na teşekkür etti. 
 

Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun talimatıyla, belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve Kültür Müdürlüğü’nün ortak organizasyonu ile gerçekleştirilen şölen için son hazırlıklar yapılırken, sünnet işlemine de başlanıldı. 


Başkan Toplaoğlu, sünnetleri yapılan çocukları ve ailelerini önce hastanede, taburcu olduktan sonra da evlerinde ziyaret etti. 


Sünnet için kayıt yaptıran ailelere çocuklarının sünnetleri için hayırlı olsun dileklerinde bulunan Topaloğlu, “Dinimizin gereği olan sünnet operasyonlarını en sağlıklı ortamda gerçekleştirmek için elimizden geleni yaptık. Çocuklarımız erkekliğe ilk adımlarını atmış oldu. Eylül ayında da bir araya gelerek güzel bir şölen gerçekleştireceğiz. Şölenimiz, ünlü grup Anadolu Ateşi’nin gösterisiyle başlayacak. Daha sonra Görkem Durmaz da bir konser verecek. Her şey çocuklarımızın mutluluğu için.” diye konuştu. 


BAŞKAN TOPALOĞLU’NA TEŞEKKÜR
 

Çocuklarını sünnet ettiren aileler ise belediyemizin güzel bir organizasyon gerçekleştirdiğini belirterek, “Her şey çok güzel. Gönül rahatlığıyla çocuklarımızı sünnet ettirdik. Organizasyon için Başkanımız Necati Topaloğlu’na çok teşekkür ediyoruz. Kendisinden Allah razı olsun.” dediler.  
 

Hastanedeki sünnet operasyonları hafta sonuna kadar devam edecek. Ayrıca sünnet olan çocuklara sünnet kıyafetleri de hediye edilecek.

 


Etiketler: KEMER ANTALYA AKDENİZ SÜNNET

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Tütüncü, “Toplum kadınla güçlü”

Kepez Kadın Koordinasyon Merkezi üyeleri ile sabah kahvaltısında bir araya gelen Başkan Tütüncü, toplumsal yapıda kadınların daha aktif olmasıyla, toplumun daha güçlü olacağını söyledi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kadın Koordinasyon Merkezi üyeleriyle sabah kah...

Büyükşehir Belediyesi Kültür Konserleri devam ediyor

Karadeniz Türküleri coşturacak 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür Konserleri kapsamında Zeynep Başkan, ‘Karadeniz Türküleri’konseri verecek. 

Türkiye’nin müzik kültürüyle ön plana çıkan bölgelerinden Karadeniz’in ...

BAŞKAN SÖZEN’DEN ÇOCUKLARA 2 KEZ KAR JESTİ

Başkan Sözen, geçtiğimiz hafta Sarılar Mahallesi’nde düzenlediği kar şenliğini,
çocuklardan gelen yoğun istek üzerine yeniden Atatürk Kültür Merkezi önünde
organize etti.
Manavgat Belediyesi, yarıyıl tatiline devam eden çocukları karla buluşturmak
i&c...