JAPONYA’da yaşayan 65 yaşındaki bir adam, penisindeki tümörlerin büyümesini paket lastiğiyle durdurmaya çalışırken üreme organının bir parçasından oldu.
Japonya’nın başkenti Tokyo’da yaşanan olayda, 65 yaşındaki bir adam genital bölgesinde ağrı şikayetiyle Koto Hasta...
Kışın sevilen lezzetlerinden boza, özellikle sindirim sistemi ve bağışıklık sisteminin güçlenmesine destek oluyor. Fermente bir içecek olduğu için bağırsaklarda yararlı bakterilerin oluşumunu sağlayan boza ile ilgili merak edilen soruların yanıtlarını Sabri Ülker Vakfı veriyor.
...Sağlık Bakanlığı, Avrupa Birliği ile iş birliğinde bölge halkına hizmet verecek sağlık yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Hatay Dörtyol ilçesinde inşaatı devam eden hastaneden sonra ikinci sağlık yatırımı Kilis’te hayata geçecek
0 Yorum