loader
İYİ Parti’den Gelecek Partisi’ne ziyaret

İYİ Parti’den Gelecek Partisi’ne ziyaret

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran ve beraberindeki heyet, Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Beytullah Demir ve Yönetimini makamında ziyaret etti. Ziyaret samimi bir havada geçerken, GARA Şehitleri ve tüm şehitlerimiz unutulmadı.

PKK ve KCK ve tüm Terör Örgütlerinin Yıllarca Türkiye’ye zarar verdiğine dikkat çeken Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Beytullah Demir; “Türkiye’nin hep önünde Bir Terör Belası oldu. Ancak şu da bir gerçek ki 19 Yıldır tüm Yetkileri elinde olan bir Hükümet var. Her Fırsatta köklerini kuruttuklarını söyleyen Yetkililer, Başarısız olduklarını bir türlü kabul etmiyorlar” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İmralı’da bulunan  Caninin ziyaretine giden Mehmet Öcalan için sarf ettiği “Bizim Mehmet devamlı gidip geliyor,sıkıntı yok “ cümlesini eleştirerek; “Bir Ülkenin Cumhurbaşkanı çıkıyor ve Terörist Başına ve Ailesine metiyeler düzüyor. Bu Nasıl oluyor? Erdoğan Mehmetleri karıştırıyor. Bizim Mehmet Mehmetciklerdir ve bu Vatan için canlarını veren Şehitlerimizdir” dedi

Türk Vatandaşlarının Habur Rezaletini unutmadıklarını hatırlatan Demir; “Şivan Parver’lerin, Barzani’lerin,Talabani’lerin  Ellerini kim havaya kaldırdı? YPG’nin Başı Terörist Salih Müslim’i kutsalımız olan TBMM’sine kim soktu? Başka yerde neden hep suçlu aranıyor?” şeklinde konuştu.

AKP’nin her sıkıştığında İYİ Parti ve CHP’ye yüklendiğine dikkat çeken İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran; “Bu Millet artık uyandı ve gözünü açtı. Hükümet gerekli dersi İlk Sandıkta verecektir. Yolun sonu artık görünmüştür,Ve bu gemi artık yürümeyecektir” dedi.

Ziyaret karşılıklı Siyasi ve Ekonomi sohbetlerinin ardından Samimi bir havada son buldu. 


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Hedef sıfır karbon ayak izi

Hedef sıfır karbon ayak izi


5 yıl önce Best Haber

Küresel ısınmanın endişe verici boyutlara ulaştığı bugünlerde çevreci önlemler almak dünyanın gündeminde.

Dünya’nın en büyük sürdürülebilirlik insiyatifi olan Birleşmiş Milletler (BM) bünyesindeki Global Compact’a üye olan Ege İhracatçı Birli...

SpaceX Tarih Yazdı: Falcon Heavy, Başarılı Fırlatma Sonrası 3 Roketiyle Dünya’ya İniş Yaptı

SpaceX, bu gece Türkiye saati ile 01.15 sularında yeni bir tarih yazdı. Falcon Heavy ile ilk defa ticari göreve çıkan SpaceX, ARABSAT-6A uydusunu yörüngeye sorunsuz bir şekilde ulaştırdığı gibi 3 roketi de Dünya’ya tekrar indirdi.

Geçen sene gerçekleşen ve uzaya Tesla Roadster gö...

Zyxel’den Siber Saldırılara Yeni Nesil Kalkan

Zyxel, işletmelerin bilgi güvenliğini en üst seviyeye çıkartmayı hedefliyor. Firma, yapay zeka destekli yazılım çözümü SecureReporter ile siber korsanlara karşı üstün koruma sağlıyor.

24.12.2019

Dijital dönüşüm sürecinde işletmele...