loader
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bahsettiği o zeytin ağacı

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bahsettiği o zeytin ağacı

Cumhurbaşkanı 'ın bahsettiği, Mersin'in Mut ilçesine bağlı Haydar köyündeki 1300 yaşındaki zeytin ağacından bu yıl 150 kilogram zeytin hasat edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, külliyede çiftçilerle gerçekleştirdiği iftar programında, "Mersin'in Mut ilçesinde 1300 yaşında olan zeytin ağacı var. Onun için Mut'a gitmemiz lazım. O ağacı bir göreceğiz" dedi.

Yerden yüksekliği 5, gövde çapı ise 6 metreyi bulan ağaçtan bu yıl 150 kilogram zeytin hasat edilirken, bölge halkı Erdoğan'ın ağacı görmeye gelecek olmasından memnun olduklarını söyledi. Öte yandan tarihi ağaçtan toplanan zeytinlerin fabrikada işlendikten sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gönderileceği öğrenildi.

KAYNAK;SABAH.COM.TR

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız;https://www.sabah.com.tr/gundem/2019/05/16/iste-cumhurbaskani-erdoganin-bahsettigi-o-zeytin-agaci


Etiketler: RECEPTAYYİPERDOĞAN ZEYTİNAĞACI GÜNDEM

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Bakan Ziya Selçuk, Yeni Eğitim Sistemini Açıkladı, İşte Tüm Detaylar

Son dakika! Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yeni eğitim sistemini açıkladı. Yeni sistemle beraber ders sayısı düşecek, öğrenciler yeteneklerine göre ders seçebilecek, teoriden çok pratik öne çıkacak, hey sistemi uygulanacak ve her okula kariyer ofisi kurulacak.

Milli Eğitim Bakan...

Renault’da Aralık ayında cazip fırsatlar

Renault, Aralık ayında Clio HB, Clio Sport Tourer ve Megane Sedan modellerinde cazip faiz oranları sunuyor.

Kampanya* dahilinde Clio HB, Clio Sport Tourer ve Megane Sedan, anlaşmalı kamu bankalarının sunduğu 50.000TL kredi 36 ay vade için 0,69 faiz fırsatı ile müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Renault, hafif ti...

OFİS KİRALARI YÜZDE 62 ARTTI

OFİS KİRALARI YÜZDE 62 ARTTI


7 yıl önce Best Haber

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman&Wakefield’ın her yıl hazırladığı ‘Türkiye Pazarı Analizleri Raporu’ 2019 yılının emlak verilerini ortaya koydu. Rapora göre, 2019 yılının üçüncü çeyreğinde bir önceki döneme göre ofis kiral...