loader
İbradı'da 20 yıllık sorun çözüldü

İbradı'da 20 yıllık sorun çözüldü

ASAT'ın çalışması yüz güldürdü
 
Antalya Büyükşehir Belediyesi İbradı ilçesi Aşağı Mahallesi'nde yağmur suyu ve kanalizasyon çalışması gerçekleştirdi. Her yağmurda evlerini su basan bölge halkının bu çalışmayla 20 yıllık sorunları kalıcı olarak çözüldü.
 

Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Torosların Süsü Sedir Ağacı Tohumları Toprakla Buluştu

Milattan önce Mısırlıların gemi malzemesi olarak kullandığı, tarihte zenginliğin ve gücün simgesi olan sedir ağacının rehabilitasyonu amacıyla Orman Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilen  “Karpelli Sedir Tohumu Ekimi” metodu 36 yıldır başarıyla uygulanmaktadır.  Haberin Devamı

Kepez’den hayvanlara bir iyilik yatırımı daha

Kepez Belediyesi, ilçedeki parklarda sokak hayvanlarının mama ve su kaplarının bulunduğu alana gölgelik yapıyor.  Gölgelik ile hayvanların yemek ve su ihtiyaçlarını giderirken olumsuz hava şartlarından etkilenmemesi amaçlanıyor.

Hayvan dostlarımızı merhamet ve sevgiyle koruyup kollayan Kepe...

 Elmalı otogarı açılışa hazır


Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatını tamamladı. 10 bin metrekarelik alana inşa edilen yeni terminal binası, modern ve kullanışlı bir yapı olarak vatandaşa konforlu ve kolay ulaşım imkanı sağlayacak.

...