loader
Hüsnü Karakaş hem yeşil hem modern

Hüsnü Karakaş hem yeşil hem modern

Kepez Belediyesi, mülkiyet sorunlarını çözerek ve kar artışı imkânı getirerek modern konutların yapılmasının önünü açtığı Hüsnü Karakaş Mahallesi’ni, yeni parklarla güzelleştiriyor. Başkan Hakan Tütüncü döneminde mahallede 65 bin m2 yeşil alan üretildi.

Geçtiğimiz yıl, 25 parkın yapımını tamamlayan Kepez Belediyesi, yeni yılın 2.  yeşil alan çalışmasını Hüsnü Karakaş Mahallesi’nde başlattı. Yeni park,
15 Temmuz Şehitleri Caddesi’nin yanında 4 dönümlük alana inşa ediliyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli tarafından yapımına başlanan parka, çocuk oyun mobilyaları, oturma grupları ve açık hava spor aletleri konulacak. Parkın içerisine çocuklar için çok amaçlı spor sahası da yapılacak.
Çim ekiminin ve çeşitli türde ağaç ve bitki dikiminin yapılacağı park,  bölgedeki yaşayanlar için de nefes alabilecekleri bir nokta olacak.
Çocukların spor ve oyun, büyüklerin dinlenme, mahallenin yeşil alan ihtiyacına karşılayacak olan parkın, bu yıl içerisinde bitirilmesi planlanıyor.

Mahallede 65 bin m2 yeşil alan üretildi

Kepez Belediyesi, mülkiyet sorunlarını çözerek ve kat artışı imkanı getirerek gecekonduların yerine modern konutların yapılmasını sağladığı Hüsnü Karakaş Mahallesi’ni, yeşil alan hizmetinde de yüzünü güldürüyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü döneminde, yapımına başlanan bu parkla birlikte mahallede; 9’ü yeni park, 2’si tadilat ve caddelerdeki peyzaj düzenlemesi olmak üzere toplamda 65 bin m2 yeni yeşil alan üretildi.


Etiketler: KEPEZBELEDİYESİ HÜSNÜKARAKAŞMAHALLESİ HAKANTÜTÜNCÜ AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Antalyaspor’dan Yüzme Şenliği

Antalyaspor’dan Yüzme Şenliği


7 yıl önce Best Haber

Antalyaspor’dan Yüzme Şenliği

Antalyaspor 2019 Yaz Yüzme Şenliği, Muratpasa Belediyesi Süleyman Erol Yüzme

Havuzu’nda gerçekleştirildi. Şenlik, minik kursiyerler, şampiyon yüzme ve sutopu takımı ve

antrenörlerin yanı sıra destek veren velilerin katılımı ve bü...

Başkan Uysal, asker eğlencesinde

Başkan Uysal, asker eğlencesinde


8 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Güzeloluk Mahallesi gençlerinden Nurullah Boğa’nın asker eğlencesine katıldı. 
“Komşularım” diye seslendiği Muratpaşa sakinlerinin her özel gününde yanında olan Başkan Uysal, Güzeoluk Mahallesi’nden Azize ve Ramazan Boğa çi...

Az kaldı! Hazır mısınız?

Az kaldı! Hazır mısınız?


8 yıl önce Best Haber

Turizmin başkenti Antalya’yı, spor ve spor turizminin de önemli merkezlerinden biri haline getiren ve 2006 yılından bu yana gerçekleştirilen “Türkiye’nin En Büyük Lifestyle Maratonu” Runatolia için hazır mısınız? 

Antalya’nın en önemli spor organizasyonu olan &ld...