loader
Hüsnü Karakaş hem yeşil hem modern

Hüsnü Karakaş hem yeşil hem modern

Kepez Belediyesi, mülkiyet sorunlarını çözerek ve kar artışı imkânı getirerek modern konutların yapılmasının önünü açtığı Hüsnü Karakaş Mahallesi’ni, yeni parklarla güzelleştiriyor. Başkan Hakan Tütüncü döneminde mahallede 65 bin m2 yeşil alan üretildi.

Geçtiğimiz yıl, 25 parkın yapımını tamamlayan Kepez Belediyesi, yeni yılın 2.  yeşil alan çalışmasını Hüsnü Karakaş Mahallesi’nde başlattı. Yeni park,
15 Temmuz Şehitleri Caddesi’nin yanında 4 dönümlük alana inşa ediliyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli tarafından yapımına başlanan parka, çocuk oyun mobilyaları, oturma grupları ve açık hava spor aletleri konulacak. Parkın içerisine çocuklar için çok amaçlı spor sahası da yapılacak.
Çim ekiminin ve çeşitli türde ağaç ve bitki dikiminin yapılacağı park,  bölgedeki yaşayanlar için de nefes alabilecekleri bir nokta olacak.
Çocukların spor ve oyun, büyüklerin dinlenme, mahallenin yeşil alan ihtiyacına karşılayacak olan parkın, bu yıl içerisinde bitirilmesi planlanıyor.

Mahallede 65 bin m2 yeşil alan üretildi

Kepez Belediyesi, mülkiyet sorunlarını çözerek ve kat artışı imkanı getirerek gecekonduların yerine modern konutların yapılmasını sağladığı Hüsnü Karakaş Mahallesi’ni, yeşil alan hizmetinde de yüzünü güldürüyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü döneminde, yapımına başlanan bu parkla birlikte mahallede; 9’ü yeni park, 2’si tadilat ve caddelerdeki peyzaj düzenlemesi olmak üzere toplamda 65 bin m2 yeni yeşil alan üretildi.


Etiketler: KEPEZBELEDİYESİ HÜSNÜKARAKAŞMAHALLESİ HAKANTÜTÜNCÜ AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Başkan Uysal Minik Futbolcularla

Başkan Uysal Minik Futbolcularla


6 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediyesi’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlendiği U-10 minik yıldızlar turnuvası başladı. 16 takımın katıldığı turnuvanın başlama vuruşunu Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal yaptı. 
Muratpaşa Belediyesi’nin, futbolun minik yıldızlarını buluşturduğu turnu...

“Girişimcilik Zirvesi”ne Büyük İlgi 

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren ATSO Akademi tarafından Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Antalya İş Kulübü işbirliğinde düzenlenen “Girişimcilik Zirvesi” yoğun katılımla gerçekleşti.ATSO Atatürk ...

Kamyon kasasında umut nöbeti

Kamyon kasasında umut nöbeti


5 yıl önce Best Haber

ANTALYA'NIN Serik ilçesinde yaşayan 36 yaşındaki iki çocuk babası Erhan Zeytin, 4 ay önce aniden fenalaştı. Önce ilçedeki bir hastaneye kaldırılan Zeytin, ilk müdahalesinin ardından Antalya'daki özel hastaneye sevk edildi. Kalp damarlarında tıkanma olduğu belirlenen Zeytin'e önce anjiyo...