loader
Hüsnü Karakaş hem yeşil hem modern

Hüsnü Karakaş hem yeşil hem modern

Kepez Belediyesi, mülkiyet sorunlarını çözerek ve kar artışı imkânı getirerek modern konutların yapılmasının önünü açtığı Hüsnü Karakaş Mahallesi’ni, yeni parklarla güzelleştiriyor. Başkan Hakan Tütüncü döneminde mahallede 65 bin m2 yeşil alan üretildi.

Geçtiğimiz yıl, 25 parkın yapımını tamamlayan Kepez Belediyesi, yeni yılın 2.  yeşil alan çalışmasını Hüsnü Karakaş Mahallesi’nde başlattı. Yeni park,
15 Temmuz Şehitleri Caddesi’nin yanında 4 dönümlük alana inşa ediliyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli tarafından yapımına başlanan parka, çocuk oyun mobilyaları, oturma grupları ve açık hava spor aletleri konulacak. Parkın içerisine çocuklar için çok amaçlı spor sahası da yapılacak.
Çim ekiminin ve çeşitli türde ağaç ve bitki dikiminin yapılacağı park,  bölgedeki yaşayanlar için de nefes alabilecekleri bir nokta olacak.
Çocukların spor ve oyun, büyüklerin dinlenme, mahallenin yeşil alan ihtiyacına karşılayacak olan parkın, bu yıl içerisinde bitirilmesi planlanıyor.

Mahallede 65 bin m2 yeşil alan üretildi

Kepez Belediyesi, mülkiyet sorunlarını çözerek ve kat artışı imkanı getirerek gecekonduların yerine modern konutların yapılmasını sağladığı Hüsnü Karakaş Mahallesi’ni, yeşil alan hizmetinde de yüzünü güldürüyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü döneminde, yapımına başlanan bu parkla birlikte mahallede; 9’ü yeni park, 2’si tadilat ve caddelerdeki peyzaj düzenlemesi olmak üzere toplamda 65 bin m2 yeni yeşil alan üretildi.


Etiketler: KEPEZBELEDİYESİ HÜSNÜKARAKAŞMAHALLESİ HAKANTÜTÜNCÜ AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Beklenen karar Encümenden çıktı

Beklenen karar Encümenden çıktı


7 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediye Encümeni, ilçenin Antalya Belediyesi döneminde yapılan imar planları nedeniyle

yaşanan mülkiyet hakkı kısıtlamalarını kaldıracak, vatandaşların kamu kurumlarıyla barışını sağlayacak

ve kamu üzerindeki kamulaştırma yükünü ortadan kaldıracak kararı aldı.<...

Büyükşehir ekipleri kar kış dinlemiyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli İlçesi’nde bulunan grup yollarında bakım, onarım
ve yenileme çalışmalarına kış şartlarında da devam ediyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, kar kış demeden
yol çalışmalarına devam ed...

Konyaaltı Belediyesinden martıya yardım eli

Konyaaltı Sahilinde misinaya dolaşan ve denizde mahsur kalan martıya Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi ekipleri yardım eli uzattı.

Her gün binlerce tatilcinin güneşlenip denize girdiği Konyaaltı Sahilinde, oltayla balık tutmak isteyen vatandaşlarda bir o kadar zaman geçiriyor. A...