loader
HES kodunuzu Antalyakart'a 15 Ocak'a kadar eşleştirin

HES kodunuzu Antalyakart'a 15 Ocak'a kadar eşleştirin

Antalya Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma araçlarında HES kodlu binişleri başlattı. HES Kodu-Antalyakart eşleştirme işlemini bugüne kadar 100 bin kişi gerçekleştirdiği bildirilirken, 15 Ocak'a kadar kartlarına HES kodu eşleştirmesi yapmayan vatandaşlar toplu taşıma hizmetinden faydalanamayacak.
 

Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

ATSO Başkanı Davut Çetin; 20 Gün Seferberlik İlan Edelim

Sağlık Bakanlığı verilerine göre Antalya'nın yüksek risk grubundaki iller arasında yer aldığını belirten ATSO Başkanı Davut Çetin, "Bu konu ticaret ve turizm için de hayati bir konudur. 20 gün seferberlik ilan ederek turizm sezonuna kadar bu sayıyı hızla düşürmemiz gerekiyor. Korona müc...

Türkiye'nin ilk yenilenebilir elektrikli araç şarj istasyonu Bursa'da açılıyor

Bursalı firma yeni hizmet binasını Türkiye’nin ilk ve tek ‘yenilenebilir elektrikli araç şarj istasyonu’ ile açmak için gün sayıyor.

Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Şahintaş, “Gurur duyduğumuz Togg için gerekli enerjiyi güneşten sağlayacağız” dedi. G&uu...

İstanbul için kritik hafta

İstanbul için kritik hafta


5 yıl önce Best Haber

YSK'nin, 31 Mart'taki yerel seçimin ardından AK Parti ile MHP'nin İstanbul seçim sonuçlarına yaptığı olağanüstü itirazlarla ilgili son kararını bu hafta içinde vermesi bekleniyor.

Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) AK Parti ile MHP'nin İstanbul seçim sonuçlarına...