loader
Hasta yakınları 5 yıldızlı  tesisten çok memnun

Hasta yakınları 5 yıldızlı  tesisten çok memnun

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’da hizmete açtığı Hasta ve Hasta Yakınları Sosyal Tesisi hizmet kalitesi vatandaşı memnun etti.Sivas’tan Alanya’ya tedavi için gelen Durmuş Tav, tüm hizmetlerin ücretsiz verildiği tesisi kazandırdığı için mektupla teşekkür etti.

Ocak ayı başında hizmete alınan Alanya Hasta ve Hasta Yakınları Sosyal Tesisi, önemli bir eksikliği gideriyor. Tüm hizmetlerin ücretsiz olarak verildiği otel konforundaki tesiste, Alanya’ya tedavi amaçlı gelen ve kalacak yeri olmayan vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. 24 oda ve 48 yatak kapasiteli olan tesiste kalan hasta ve hasta yakınlarına ayrıca üç öğün yemekte veriliyor. 
Mektuplu teşekkür
Her şeyi ile modern bir hizmet veren tesiste kalan hasta yakınları memnuniyetlerini yazdıkları mektuplarla dile getiriyor. Sivas’tan gelerek Alanya’da tedavi olan Dursun Tav adlı vatandaş, yazdığı mektupla verilen hizmet kalitesi ve personelin güler yüzlülüğünden bahsederek, Başkan Türel’e teşekkür etti.
Tesis çok güzel
Tesisin açılmasıyla birlikte Alanya’ya tedavi için gelen hasta ve hasta yakınları, hastane bahçelerinde, bankların üzerinde gecelemekten kurtuldu. Yazın sıcaktan, kışın ise yağmur ve soğuktan bu tesis sayesinde kurtulduklarını belirten vatandaşlar, “ böylesine güzel bir tesisi Alanya’ya kazandıran ve Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Menderes Türel’e teşekkür ediyoruz”  dedi.


Etiketler: Hasta yakınlarına 5 yıldızlı tesis Hasta ve Hasta Yakınları Sosyal Tesisi Alanya Hasta ve Hasta Yakınları Sosyal Tesisi Başkan Türel'e mektuplu teşekkür Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Menderes Türel

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Geleneksel dostluk ve barış festivali Agora'da

Açıldığı günden bugüne gerçekleştirdiği etkinlikler ile şehrin buluşma adresi olan Agora Alışveriş

Merkezi, her yıl geleneksel olarak gerçekleşen 11 Dostluk ve Barış Festivali’ne bu yıl da ev

sahipliği yapıyor. Rusya, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Polonya, Ortadoğu ve T&u...

Neşet Ertaş STK Merkezi açılıyor

Neşet Ertaş STK Merkezi açılıyor


6 yıl önce Best Haber

Kepez Belediyesi’nin ilçedeki vakıf ve derneklerin toplantı türü faaliyetleri yapabilmesini
sağlayacak olan Neşet Ertaş STK Merkezi, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun katılımlarıyla
8 Şubat Cuma günü saat 14.00’da düzenlenecek törenle hizmete açılac...

Büyükşehir Ramazan Bayramı’na hazır

Antalya Büyükşehir Belediyesi, halkın Ramazan Bayramı’nı rahat ve huzurlu geçirmesi için gereken önlemleri aldı. Zabıta, İtfaiye, ABİM ve ASAT başta olmak üzere birçok birim Ramazan Bayramı süresince görev başında olacak.

Bayram süresince Zabıta Dairesi Başkanlığı&rsq...