loader
Hasta yakınları 5 yıldızlı  tesisten çok memnun

Hasta yakınları 5 yıldızlı  tesisten çok memnun

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’da hizmete açtığı Hasta ve Hasta Yakınları Sosyal Tesisi hizmet kalitesi vatandaşı memnun etti.Sivas’tan Alanya’ya tedavi için gelen Durmuş Tav, tüm hizmetlerin ücretsiz verildiği tesisi kazandırdığı için mektupla teşekkür etti.

Ocak ayı başında hizmete alınan Alanya Hasta ve Hasta Yakınları Sosyal Tesisi, önemli bir eksikliği gideriyor. Tüm hizmetlerin ücretsiz olarak verildiği otel konforundaki tesiste, Alanya’ya tedavi amaçlı gelen ve kalacak yeri olmayan vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. 24 oda ve 48 yatak kapasiteli olan tesiste kalan hasta ve hasta yakınlarına ayrıca üç öğün yemekte veriliyor. 
Mektuplu teşekkür
Her şeyi ile modern bir hizmet veren tesiste kalan hasta yakınları memnuniyetlerini yazdıkları mektuplarla dile getiriyor. Sivas’tan gelerek Alanya’da tedavi olan Dursun Tav adlı vatandaş, yazdığı mektupla verilen hizmet kalitesi ve personelin güler yüzlülüğünden bahsederek, Başkan Türel’e teşekkür etti.
Tesis çok güzel
Tesisin açılmasıyla birlikte Alanya’ya tedavi için gelen hasta ve hasta yakınları, hastane bahçelerinde, bankların üzerinde gecelemekten kurtuldu. Yazın sıcaktan, kışın ise yağmur ve soğuktan bu tesis sayesinde kurtulduklarını belirten vatandaşlar, “ böylesine güzel bir tesisi Alanya’ya kazandıran ve Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Menderes Türel’e teşekkür ediyoruz”  dedi.


Etiketler: Hasta yakınlarına 5 yıldızlı tesis Hasta ve Hasta Yakınları Sosyal Tesisi Alanya Hasta ve Hasta Yakınları Sosyal Tesisi Başkan Türel'e mektuplu teşekkür Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Menderes Türel

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kepez’in yardım tırı dualarla yola çıktı

Kepez, depremzedeler için tek yürek oldu. Kepez Kalkınma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla depremzedeler için toplanan bir tır dolusu yardım malzemesi deprem bölgesine dualarla uğurlandı.

Kepez Belediyesi’nin deprem bölgesi için başlattığı yardım seferberliğine büyük destek geld...

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda Pozitif Yaşam Söyleşisi

Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım programı tarafından düzenlenen Uygulamada Halkla İlişkiler ve İletişim Etkinlikleri kapsamında Yazar ve Halkla İlişkiler Uzmanı Serkan Akkuş ‘Pozitif Yaşam Hayal Mi? Durma Harekete Geç’ konulu söyleşisi ile öğre...

Üniversite’de Edebiyat Kapışması

Akdeniz Üniversitesi Edebiyat ve Dil-Kültür Topluluğu tarafından bu yıl 5.’si gerçekleştirilen Edebiyat Kapışması (Poetry Slam) öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Akdeniz Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı Öğretim Üyesi Dr. Safiye Genç danışmanlığında ve Edebiyat ve Dil-K...