loader
Fujifilm, Bir Yılı Aşkın Süredir Uzak Olduğu Bir Sektöre Tekrar Giriş Yapıyor

Fujifilm, Bir Yılı Aşkın Süredir Uzak Olduğu Bir Sektöre Tekrar Giriş Yapıyor

Uzun süredir kamera filmi üretme konusundan uzak duran Fujifilm, yeni bir ürünle tekrar piyasaya giriş yapıyor.

Bir yılı aşkın süredir siyah beyaz kamera filmi piyasasına mesafeli olan ve bu alandaki üretimini durduran Fujifilm, tekrardan fotoğrafçıların gözdesi olmaya geliyor. Neopan 100 Acros II isimli yeni bir kamera filmi, kullanıcılardan alınan geri bildirimlerle birlikte geliştirildi.

Aynı zamanda Fujifilm’in X serili dijital kameralarından tanıdığımız marka Acros, burada monokrom kamera filmi simülasyonu için kullanılıyordu. Neopan 100 Acros II hem 35 hem de 120 mm formatları için uyumlu olacak. Bunun yanı sıra Fujifilm, Super Fine-Σ teknolojisinin bu kamera filmine, orijinal Neopan 100 Acros’tan çok daha keskin bir kalite verdiğini de belirtti. Japonya’da başlayacak olan satışlar talep yoğunluğuna göre diğer piyasalarda da işlem görecek.

Bu gelişmenin haber değeri taşımasının bir diğer nedeniyse son zamanlarda fotoğrafçıların neredeyse hiçbir iyi haber alamıyor olması. Fotoğraf firmalarından gelen üst üste kötü haberlerin ardından Fujifilm’in piyasaya tekrar girmesi de fotoğraf tutkunlarını mutlu edecektir.

KAYNAK: WEBTEKNO.COM

 

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız; https://www.webtekno.com/fujifilm-bir-yili-askin-suredir-uzak-oldugu-bir-sektore-tekrar-giris-yapiyor-h70253.html


Etiketler: Fujifilm kamera kamera filmi

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

 ASAT Yapı Malzemeleri Laboratuvarı TÜRKAK Akreditasyon Belgesi aldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Yapı Malzemeleri Laboratuvarı 'TÜRKAK Akreditasyon Belgesi'ni almaya hak kazandı. Yapı Malzemeleri Laboratuvarı, bölgede bu akreditasyona sahip alanındaki tek tesis olma özelliğini taşıyor.

...
Demre İtfaiyesi'nden kedi kurtarma operasyonu
 
Demre'de geçtiğimiz günlerde su kuyusuna düşen bir köpeği kurtaran Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi bu kez de bir kedinin yardımına koştu. Demre'nin Yaylakaya Mahallesi'nde...
Sinekle mücadele ekibine eğitim

Sinekle mücadele ekibine eğitim


3 yıl önce Best Haber

Büyükşehir Belediyesi Antalya'nın dört bir yanında sinekle mücadeleye hız kesmeden devam ederken, vektörel kontrol birimlerinde çalışan personele de düzenli olarak eğitimler veriyor.

...