loader
FİLENİN AKREPLERİ GURUR VERDİ

FİLENİN AKREPLERİ GURUR VERDİ

Antalyaspor Bayan Voleybol Takımı kuruluşunun ilk yılında olmasına rağmen gösterdiği büyük başarı ile adından söz ettirdi. Bir yıl gibi kısa bir süre önce açılan 18 yaş ortalamasına sahip ve kadrosunun tamamı Antalya’da doğup büyüyen, Antalya’nın kızlarından oluşan Filenin Akrepleri, ilk senesinde mücadele ettiği TVF Bayanlar 2. Ligi 2018-2019 sezonunu tüm voleybol otoritelerinin takdirini kazanarak noktaladı.

TARİHİ BAŞARI

Sezona TVF Bayanlar 2. Lig 3. Grup’ta mücadele ederek başlayan Antalyaspor Bayan Voleybol Takımı, normal lig etabında oynadığı 20 maçtan 17’sini galibiyet ile tamamlayıp TVF 1. Ligi’nde terfi maçları yarı finali oynamaya hak kazandı. Adana’da oynanan yarı finallerde 3 maçın 2’sini kazanarak tarihinde ilk kez Final Grubu’na katılmaya hak kazanan Filenin Akrepleri, Mersin’deki finallerde ise puan alması bile beklenmezken 3 maçın 2’sini 3-2 kaybederek son setin son sayısına kadar 1. Lig şansını sürdürdü. Finaller sonunda Merinos ve Kuzeyboru, adını 1. Lig’e yazdırdı.

BİZ ANTALYASPORUZ

Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Antalyaspor Voleybol Şube Sorumlusu Alp Özel, şirket ve belediye takımları arasında tak kulüp takımı olarak mücadele ettiklerini hatırlatarak, “Karakteri, ruhu olan bir takım kurmak istedik. Antalya’dan yetişen Antalya’nın kızları oynasın, şehrimizdeki minik, yıldız kategorisinde voleybol oynayan bütün kızlara bir rol model olsun, gelecekte oynamak istedikleri takım Antalyaspor olsun istedik. Sporcularımız kendilerinden daha yüksek bütçeli takımlar ve daha tecrübeli oyuncular karşısında son maça kadar vermiş olduğu mücadele ile taraflı tarafsız herkesin, tüm voleybol camiasının takdirini kazandı. Bize “Bu başarı bir yılda nasıl oldu’ diye sordular, biz de ‘Biz Antalyasporuz’ dedik” diye konuştu..

BAŞARI TESADÜF DEĞİL

Antalyaspor Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Gökhan Egeli ise final grubuna kadar yükselmenin bir tesadüf olmadığını belirtti.  Sistemli çalışmanın karşılığını sahada gösterdiklerini belirten Egeli, “Sadece tecrübe eksikliğimiz vardı, onu da bu turnuvada tamamladık. Önümüzdeki sezon için yine aynı şekilde yapılanarak, gençlerle şans vererek, sağlam temeller üzerinde hedeflerimize ulaşacağız. Maçlarımızda desteklerini hiçbir zaman eksik etmeyen taraftarlarımıza, voleybol camiasına ve voleybol severlere sonsuz teşekkürler” ifadelerini kullandı.


Etiketler: Antalya spor TVF Bayanlar 2. Lig Filenin Akrepleri Antalyaspor

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Anadolu Efes İsrail deplasmanında

Anadolu Efes İsrail deplasmanında


7 yıl önce Best Haber

Anadolu EfesTHY Avrupa Ligi'nin 7. haftasında yarın deplasmanda İsrail'in Maccabi FOX takımı ile karşılaşacak.

Basketbolda kulüpler düzeyinde Avrupa'nın en prestijli organizasyonunda sezona iyi başlayamayan ...

FİLENİN AKREPLERİ GURUR VERDİ

FİLENİN AKREPLERİ GURUR VERDİ


6 yıl önce Best Haber

Antalyaspor Bayan Voleybol Takımı kuruluşunun ilk yılında olmasına rağmen gösterdiği büyük başarı ile adından söz ettirdi. Bir yıl gibi kısa bir süre önce açılan 18 yaş ortalamasına sahip ve kadrosunun tamamı Antalya’da doğup büyüyen, Antalya’nın kızlarından oluşa...

Büyükşehir'den Spor Okulları ''Yaz Ligi''

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yaz döneminde açılan yaz spor okulları kapsamında ligler
düzenliyor. Antalya genelinde bulunan futbol ve basketbol okullarının katılım gösterdiği.
‘Spor Okulları Yaz Ligi’nde 36 okuldan 576 sporcu ter döküyor.

Antalya Büyükşehi...