loader
Fenerbahçe Bono'nun Peşinde! Comolli, İspanya'ya Gitti

Fenerbahçe Bono'nun Peşinde! Comolli, İspanya'ya Gitti

İspanya'da kaleci avına çıkan Fenerbahçe, Girona'nın Fas asıllı Kanadalı kalecisi Bono'yu gündemine aldı.

Volkan ve Kameni'yle yolları ayıracak olan Sarı-Lacivertliler, Harun ve genç Berke'nin önüne güvenilir bir kaleci transfer etmeyi planlıyor.

Güneş Gazetesi'nde yer alan habere göre; İyi bir sezon geçirse de Girona'nın küme düşmesine engel olamayan Bono için kulübün Katarlı sahipleriyle temasa geçen Comolli, ödeyebilecekleri en yüksek rakamı teklif etti. Oyuncunun 2. ligde oynamak istemediği ve F.Bahçe'ye sıcak baktığı aktarıldı.

MANCHESTER UNITED, CILLESEN'İN PEŞİNE DÜŞTÜ

Sarı-lacivertlilerin İspanya'daki asıl hedefi ise Barcelona'nın Hollandalı file bekçisi Jasper Cillessen'di… Ancak, İngiliz devi Manchester United'ın David de Gea'ya iyi bir yedek araması ve 30 yaşındaki kaleciyi transfer etmek istemesi bu hamleyi zorlaştırdı. Cillessen geçtiğimiz günlerde "İlk önce tatile çıkacağım. Sonra da oynayabileceğim yeni bir kulüp bulmayı umuyorum çünkü oynamak istiyorum" açıklamasıyla ayrılığını ilan etmişti.

KAYNAK;HABERLER.COM

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız;https://www.haberler.com/fenerbahce-bono-nun-pesinde-comolli-ispanya-ya-12061100-haberi/


Etiketler: SPOR FENERBAHÇE

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Lazar Markoviç eski takımına döndü

Fenerbahçe'de bir dönem kiralık olarak forma giyen Markovic, ülkesi Sırbistan'ın önde gelen ekiplerinden Partizan'la sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe'yi de ilgilendiren bir son dakika transfer gelişmesi yaşandı. Sarı-Lacivertli ekipte 2015-2016 sezonunda Liverpool'dan kiralana...

Fenerbahçe yine geri döndü!

Fenerbahçe yine geri döndü!


5 yıl önce Best Haber

Sarı-Lacivertliler, bu sezon derbilerdeki geleneğini yine bozmadı! Dün akşam Galatasaray karşısında 4. kez bir derbide geriye düşen Kanarya, 10 kişiyle maça dengeyi getirip puan kapmayı başardı.

Spor Toto Süper Lig’de 28. hafta mücadelesinde dün akşam Ülker Stadı’nda Galatasaray&rsqu...

Antalyaspor Dergisi’nin 2’nci Sayısı Yayında

Antalyaspor camiasından en özel haberlerin, söyleşilerin, tüm branşlardan gelişmelerin,

arşivlerden kayıtların, efsanelerin anılarının ve unutulmaz maçların hikayelerinin her ay

Antalyasporlular ve Antalyaspor’a gönül verenlerle buluştuğu Antalyaspor Dergisi’nin ikinci

...