loader
“Ekonomiye Güç Katanlar Ödülü” PTT’nin

“Ekonomiye Güç Katanlar Ödülü” PTT’nin

Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından bu yıl 5. kez düzenlenen “Anadolu Medya Ödülleri” töreni Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleşti. Ulusal, yerel gazeteci ve Türkiye’nin önde gelen kuruluşlarının katıldığı ayrıca basın mensuplarına farklı dallarda ödüllerin takdim edildiği törende Türkiye’nin önemli kuruluşlarından PTT AŞ’ye ‘Ekonomiye Güç Katanlar Ödülü’ takdim edildi.

180 yıllık geçmişiyle her alanda ulaşılabilir ve güvenli hizmet sunan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi’nin (PTT AŞ) Genel Müdürü Hakan Gülten’e, bu anlamlı ödül Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildi.


Etiketler: ANADOLUYAYINCILARDERNEĞİ ANADOLUMEDYAÖDÜLLERİ RECEPTAYYİPERDOĞAN PTTAŞ EKONOMİYEGÜÇKATANLAR POSTA TELGRAF HAKANGÜLTEN ÖDÜL TÜRKİYE FACEBOOK İNSTAGRAM İNSTAGOOD AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

KADIN

KADIN


5 yıl önce Best Haber

Yeni yıla girmeye hazırlandıkları sırada apartmanda duyulan silah sesi herkesi korkutmuştur.

Arif’in bu olay sırasında Şirin’in konuşmalarına tanık olması ise onu oldukça şaşırtır. Çünkü

Şirin eve giren hırsıza ablasının kocasını öldürdüğünü itiraf et...

AB’li Bakanlar Aspendos’a hayran kaldı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile PTT’nin beraber düzenlediği Uluslararası E-ticaret Zirvesi Serik’te başladı. Bu kapsamda Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık ve AK Parti İlçe Başkanı Hasan Kozan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve beraberinde Katar, Bosna-Hersek, ...

Kepez’in doğusuna karakol binası

Kepez’in doğusuna karakol binası


3 yıl önce Best Haber

Kepez Belediyesi, Güneş Mahallesi’nde uzun yıllar atıl halde bulunan 3 bin 260 metrekare büyüklüğündeki arsayı,  yaptığı plan değişikliği ile emniyet hizmet alanına dönüştürdü.

Kepez Belediyesi, ilçenin doğu mahallelerinin emniyet hizmet alanı ihtiyacını karşılamay...