loader
Dünya Kültürleri Antalya'da Buluşuyor

Dünya Kültürleri Antalya'da Buluşuyor

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü ve Antalya Valiliği, bugün dünyadan farklı kültürleri renkli bir etkinlikte buluşturuyor. Antalya’da “Kültürlerin Buluşma Noktası Türkiye” ana temasıyla düzenlenecek 18 Aralık Uluslararası Göçmenler Günü etkinliğinin açılış konuşmalarını Antalya Valisi Sayın Münir Karaloğlu ve Göç İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Sayın Mehmet Sinan Yıldız yapacaklar.
Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen, İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü (GİGM) tarafından yürütülen ‘Göç ve Uluslararası Koruma Konularında Kamu Farkındalığının Artırılmasına Dair Teknik Destek Projesi’ kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikte Stella Dans Sanat ve Spor Kulübü Derneği, Dünya Ahıska Türkleri Birliği, Ukrayna Dostluk ve Kültür Sanat Derneği, Manavgat Kültür ve Yaşam Derneği, Irak Türkmen Birliği ve Dayanışma Derneği, Rus Sanat ve Kültür Derneği, Kırgız kadınları ve İş İnsanları Derneği, Anadolu ve Orta Doğu Uluslararası Dostluk Derneği, TÖMER Antalya Şubesi, Akdeniz Ukraynalılar Derneği, Kırgızeli Derneği sahne alacak ve birbirinden ilginç performanslar sergileyecekler.

Etkinlikte, göçmenlere yönelik çalışmalar yürüten kamu kurum ve kuruluşları ile STK'lar da stantlar açacak.

 

 

 

 

 


Etiketler: ANTALYAVALİLİĞİ GÖÇMENLERGÜNÜ GİGM AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Antalya’nın çocukları buzda kaymayı öğreniyor

Güneşin kenti Antalya’da, Muratpaşa Belediyesi 6-15 yaş arası çocuklara 4 derste buzda kaymayı

öğretiyor. Belediyenin Dağyakası Buz Pisti’nde devam eden eğitimler 10’ar kişilik gruplar halinde

gerçekleşiyor.

Muratpaşa Belediyesi, Şubat ayıyla birlikte başlayan ilkbahar ...

“Girişimcilik Zirvesi”ne Büyük İlgi 

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren ATSO Akademi tarafından Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Antalya İş Kulübü işbirliğinde düzenlenen “Girişimcilik Zirvesi” yoğun katılımla gerçekleşti.ATSO Atatürk ...

Çevreyi korumak için file örüyorlar

Muratpaşa Belediyesi’nin Fener Yaşlı Evi üyeleri, doğada çözülmesi bin yılda mümkün olan plastik poşetlere karşı pazar fileleri, alışveriş çantaları örüyor. 
Muratpaşa Belediyesi’nin Fener Mahallesi’nde bulunan Yaşlı Evi’nde kadınlar, alışverişlerde par...