loader
DÜNYA GÖÇMENLER GÜNÜ

DÜNYA GÖÇMENLER GÜNÜ

Antalya Ak Parti Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Komisyonu Başkanı Atay Uslu 18 Aralık Dünya Göçmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Atay Uslu mesajında şunları ifade etti:

“Tarih boyunca yaşanan mülteci sorunu günümüzün de en önemli insani krizleri arasında yer almayı sürdürüyor. Bugün, tüm dünyanın gözü önünde gerçekleşen insanlık dışı zulümler 65 milyondan fazla insanı evinden ve yurdundan mahrum bırakmıştır.

Uluslararası toplumun ataletine her fırsatta karşı çıkan Türkiye, 4 milyona yakın sığınmacıya ev sahipliği yapıyor ve onlara yaşanabilir bir hayat sunmak için gereken tüm fedakârlıklarda bulunuyor.

Bizden el isteyenlere dilini, dinini, ırkını sormadık, elimizi uzattık. Bugün ve yarın da onların yanında olacağız. Dünyanın dört bir yanındaki çığlıklara kulaklarımızı kapatmadık, kapatmayacağız. Çünkü biz mazlumların ümidiyiz, çünkü biz Türkiye'yiz. 

Bu vesile ile Ülkemizde ve dünyanın her yerinde anavatanından kopup çeşitli sebepler ile başka memleketlere göç etmek zorunda kalmış göçmenlerin ‘18 Aralık Dünya Göçmenler Gününü  en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.


Etiketler: ANTALYAAKPARTİ ATAYUSLU DÜNYAGÖÇMENLERGÜNÜ TÜRKİYE AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Türkiye’nin bekası Doğu Akdeniz’de

Şam ile kısa zamanda üst düzeyde diplomatik ilişki kurulması son derece önemli ve hayatidir, KKTC ve müşterek Mavi Vatan’ımızın savunma ve korunmasında önemli bir rol oynayacaktır.

Şam ile kısa zamanda üst düzeyde diplomatik ilişki kurulması son derece önemli ve hayatidir, KKTC ve m&uum...

Atay Uslu'dan Dünya Kadınlar Günü mesajı

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Türk Grubu başkanı Atay Uslu Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. 

Milletvekili Atay Uslu mesajında şunları ifade etti: 

"Kadın bizim güvencemiz, öznemiz,  aynı zamanda ve en önemlisi ann...

Antalya’nın en çevreci otoparkı açıldı

Türel: “Bizimkisi bir memleket sevdası” 

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel verdiği bir sözünü daha yerine getirerek üzeri yeşil alan olarak projelendirilen Antalya’nın en çevreci otoparkını hizmete açtı. Kimseyi ayırmadan, herkesi kucaklayarak Antaly...