loader
DÜNYA GÖÇMENLER GÜNÜ

DÜNYA GÖÇMENLER GÜNÜ

Antalya Ak Parti Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Komisyonu Başkanı Atay Uslu 18 Aralık Dünya Göçmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Atay Uslu mesajında şunları ifade etti:

“Tarih boyunca yaşanan mülteci sorunu günümüzün de en önemli insani krizleri arasında yer almayı sürdürüyor. Bugün, tüm dünyanın gözü önünde gerçekleşen insanlık dışı zulümler 65 milyondan fazla insanı evinden ve yurdundan mahrum bırakmıştır.

Uluslararası toplumun ataletine her fırsatta karşı çıkan Türkiye, 4 milyona yakın sığınmacıya ev sahipliği yapıyor ve onlara yaşanabilir bir hayat sunmak için gereken tüm fedakârlıklarda bulunuyor.

Bizden el isteyenlere dilini, dinini, ırkını sormadık, elimizi uzattık. Bugün ve yarın da onların yanında olacağız. Dünyanın dört bir yanındaki çığlıklara kulaklarımızı kapatmadık, kapatmayacağız. Çünkü biz mazlumların ümidiyiz, çünkü biz Türkiye'yiz. 

Bu vesile ile Ülkemizde ve dünyanın her yerinde anavatanından kopup çeşitli sebepler ile başka memleketlere göç etmek zorunda kalmış göçmenlerin ‘18 Aralık Dünya Göçmenler Gününü  en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.


Etiketler: ANTALYAAKPARTİ ATAYUSLU DÜNYAGÖÇMENLERGÜNÜ TÜRKİYE AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Antalya'dan Elazığ'a dayanışma eli

24 Ocak akşamı Elazığ'da meydana gelen ve birçok vatandaşımızın yaşamına mal olan deprem

sonrasında, CHP Antalya İl Başkanlığı'nın yardım tırı yola çıktı.

24 Ocak akşamı meydana gelen ve birçok vatandaşımızın yaşamını kaybettiği Elazığ depremi için CHP

Anta...

Başkan Türel'in Yeni yıl Mesajı

Başkan Türel'in Yeni yıl Mesajı


8 yıl önce Best Haber

Sevgili hemşerilerim,Güzel şehrimiz Antalya'nın her alanda büyük bir değişim ve gelişim gösterdiği, hizmet ve yatırım rekorlarıyla dolu bir yılı daha geride bırakıyoruz. 
Antalya'nın bir ucundan diğerine 2018 yılında 1 milyar 847 milyon TL'lik dev yatırım bütçesiyle vizyon projele...

CHP HEYETİ SEL FELAKETİ YAŞANAN GAZİPAŞA’DA

CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, Gazipaşa'da yaşanan sel felaketi nedeniyle Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

İl Başkanı Ahmet Kumbul, İl Yöneticileri, İlçe Başkanı Ömer Güven, İlçe yöneticileri ve Büyükşehir Belediye...