loader
Diagne 11-14 milyon euro arası gidiyor

Diagne 11-14 milyon euro arası gidiyor

Galatasaray, Diagne'nin transferi için Katar ekibi Al Rayyan ile her konuda anlaşmaya varırken KAP açıklamasının yakın zamanda yapılması bekleniyor.

Galatasaray'a Ocak ayında Kasımpaşa'dan transfer edilen ancak beklentilerin uzağında Mbiaya Diagne, sarı-kırmızılı takıma veda etmeye hazırlanıyor.

Mbiaya Diagne konusunda Galatasaray’ın, Katar ekibi Al Rayyan ile her konuda anlaştığı ifade edilmişti. Henüz kesin takım ismi netleşmemesine rağmen Diagne’nin satışıyla ilgili olarak tüm işlemlerde artık sona gelindiği bildirildi.

11-14 milyon Euro arası
27 yaşındaki oyuncunun 11-14 milyon Euro arasındaki bir fiyata elden çıkarılacağı ifade edildi. KAP açıklamasının bu hafta içinde yapılması bekleniyor.


Etiketler: galatasaray diagne transfer

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Hikmet Karaman'dan flaş Deniz Türüç açıklaması

, Spor Toto Süper Lig’in 33’üncü haftasında deplasmanda oynayacağı Akhisarspor maçı hazırlıklarına başladı. Karaman, adı sıkça transfer haberlerinde geçen  Haberin Devamı

Teknik Direktör Bülent Korkmaz:  “Rize Deplasmanından Galibiyetle Dönmek İstiyoruz”

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlenen haftalık basın toplantısında soruları yanıtladı. 
Geçen hafta Beşiktaş karşısında skor olarak ağır bir yenilgi aldıklarını belirterek sözlerine başlayan Teknik Direktör Bülent Korkmaz, &ldqu...

Parkenin paşalarına kutlama

Parkenin paşalarına kutlama


5 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, mart ayında Afyonkarahisar’da yapılacak Genç Erkekler

Bölge Şampiyonası’na katılma hakkı kazanan Muratpaşa Belediyespor U18 basketbol takımı

oyuncularını ve teknik heyetini kutladı.

Muratpaşa Belediyespor’un U18 erkek basketbol takımı,...